IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

OVO SU IMPROVIZOVANE SOBE NA SAJMIŠTU: Tu će biti smješteni, pacijenti sa koronom… (foto)

Postojala je bojazan da će kreveti biti u istoj prostoriji, napravljene su improvizovane sobe, u kojima je smješteno nekoliko kreveta, sa ormarićima pored…

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika, Ekonomija, Zanimljivosti, Putovanja, petak 27. 03. 2020… 12: 41…  OVO SU IMPROVIZOVANE SOBE NA SAJMIŠTU: Tu će biti smješteni pacijenti sa koronom… (foto)

Na Beogradskom sajmu spremno je 3.000 kreveta za pacijente sa najlakšim simptomima koronavirusa…

Iako je postojala bojazan da će svi kreveti biti u istoj prostoriji, napravljene su improvizovane sobe, u kojima je smješteno nekoliko kreveta, sa ormarićima pored.

Dakle, prostor je pregradnim zidovima podeljen je na manje prostorije. Fotografija improvizovanih soba pojavila se na društvenim mrežama.

Nadležni su rekli kako će uložiti sve napore kako bi oboljelima koji će biti smješteni ovdje učinili boravak što ugodnijim, kao i da će postojati jedan dio prostora gde će građani moći da se zabave.

Pulmolog Branislav Nestorović rekao je sinoć, po završetku sjednice Kriznog štaba, da danas u 14 sati počinje sa radom objekat na Sajmu, jer dolaze avioni sa državljanima Srbije.

Čitaj još:   STRAŠNA TRAGEDIJA U SJENICI: Od udara groma stradao dječak...

On je objasnio da se putnici moraju testirati, pa će oni koji su pozitivni na korona virus ići tu u privremenu bolnicu, a oni koji su negativni idu kući uz obaveznu samoizolaciju. Boksovi na Sajmu.

Prve fotografije sa Sajma dosta uznemirile su neke građane, a nadležni su obećali kako će učiniti sve kako bi boravak oboljelima bio što udobniji…

izvor agencije

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more