IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ŠOK intervju Miljane i Zole: Evo kako ovih dana zarađuju PARE i gdje ŽIVE… (foto)

GDJE NAS BOLJE PODMAŽU SA NJIMA RADIMO! ŠOK i u kakvom su odnosu sa Marijom Kulić!

BEOGRAD: Regija, Zanimljivosti, Putovanja, petak 27. 03. 2020… 13: 41… ŠOK intervju Miljane i Zole: Evo kako ovih dana zarađuju PARE i gdje ŽIVE…

Rijaliti učesnici Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola, zajedno sa njenim sinom Željkom, borave u jednom beogradskom hotelu i, kako kažu, život im super teče, a odnos im je nikad bolju.

Miljana je, kako ističe, zbog ljubavi prema Zoli bila spremna da uradi sve, a Čolić naglašava da se ona promijenila i da su sada srećna porodica…

– Super nam je jer smo sve troje zajedno. Rijetko izlazimo. Idem samo da kupim osnovne stvari koje mi trebaju. Dosadno jeste, jer ne radim ništa. Ne možemo da odemo ni u restoran, samo smo ovde u hotelu…

Ne izlazimo nigde poslije pet – kaže Miljana, koja daje Zoli telefon, jer, kako naglašava, mora da bude kraj Željka koji joj je u ovom trenutku najbitniji…

Kao što je Miljana rekla super nam je, lijepo se osjećamo. U hotelu smo, imamo tri obroka i super funkcionišemo. Malo se bavimo oko klipova za Instagram. Angažaovalo nas je nekoliko ljudi, a možda napravimo i rijaliti. Svakakvih ponuda imamo. Hoće mnoge Instagram stranice da sarađuju sa nama, kao i ozbiljne kuća. No, sada o rijalitiju ne možemo da pričamo, dok ne dođe do realizacije. Želimo da se ozbiljno posvetimo tome. Gdje nas bolje podmažu sa njima radimo – kaže kroz smeh Zola.

Na pitanje da li imaju u planu da iznajme stan ili će otići kod njegovih za Bosnu ili Miljaninih u Niš, Zola odgovara:

– Svakako nam je u planu da iznajmimo stan. Ne želimo da živimo ni sa mojima, ni sa Miljaninima. Takvu smo odluku donijeli. Samo nas dvoje, Željko i ako bog da naše zajedničko djete. Nećemo dozvoliti da nam se niko više mješa u odnos. Naravno, poštovanje prema njenima, ona prema mojima ima. Miljana je sa mojom majkom u top odnosima.

Čoliću je kako ističe žao jer je dva puta boravio na imanju u Šiamnovcima, a zaradio kako naglašava nula eura.

Čitaj još:   PRAVO IZ ZATVORA U RIJALITI: Ponuđena mu je vrtoglava cifra...

– Ako je to pravda, šta ću… Ja sam tamo svašta proživio, ona još više od mene, da sa nula eura izađem, ali… – bio je nedorečen Čolić, no dodaje da mu je drago što ima podršku i od nejgove majke Bose.

– Majka me je odmah nazvala i rekla da me podržava u svemu kao i uvijek. Ona može da da neki savjet, ali šta god da ja odlučim ona će me podržati. Sa Miljanom je u top odnosima, svaki dan se čuju. Ako ćemo iskreno više se Miljana čuje sa njom nego ja. Izgladile su odnos, mada nisu imale neke velike svađe, bez onog pred ulazak u “Zadrugu 2”- kaže Zola i priznaje da se Miljana promijenila i da odlično funkcionišu kada su sami i kada nisu okruženi Marijom Kulić i ostalim zadrugarima.

– Dosta bolje funkcionišemo, zezamo se, super nam je, našli smo zajednički jezik i provodimo vrijeme lijepo. Mnogo je lakše kada nema ostalih ljudi pa i Marije. Hiljadu poruka nam dnevno stižu podrške. Ima i onih negativnih ali i monsturoznih – kaže Zola, a Miljana oktriva koje su to sadržine:

Da nam umre zajedničko djete, da ćemo jedno drugo da ubijemo, da smo monstrumi, bolesnici, da treba da idemo na liječenje.

Zola i Miljana bi ponovo ušli u rijaliti, ali za to postoje posebni uslovi.

– Naravno da bih ušao pod određenim uslovima. Da se regulišu neke stvari koje trebaju da se regulišu. Ja bih se sutra vratio i bio bih spreman na mnoge stvari, da napravimo nešto novo. Ali stvari moraju da dođu na svoje, da se riješe. I da se ne vratimo, da ne uđemo u “Zadrugu 4” nikakav problem, samo da se držimo zajedno, biće nam super– kaže Zola, a Miljana dodaje:

– Ušla bih, ali ne bez njega. Ako nisu ispoštovali njega, samim time ne poštuju mene. On je ušao zbog mene u ”Zadrugu 2 i 3”. Zbog mene se vratio. Izašao je kako je izašao, zbog toga sam izašla i ja. Kada bi ispoštovali njega, tada bih ušla sa njima. Sama nikako…

izvor RIJALITI.rs

Čitaj još:   Prof. dr BRANISLAV Radulović: Sistem antisistema- "Crnogorsko društvo je u poziciji 'skuvane žabe'"... (foto, video)
NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more