IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Da nije strašno, bilo bi smiješno: Mensurov prijatelj pita”kome puca arkada suprotno od strane udarca” (foto i video)

Zbog cijele situacije, kontakitrali smo Mensurovog najboljeg prijatelja kako bismo ga pitali za mišljenje o svemu…

BEOGRAD: Regija, Zanimljivosti, Putovanja, subota 28. 03. 2020… 19: 51…  Da nije strašno, bilo bi smiješno: Mensurov prijatelj pita”kome puca arkada suprotno od strane udarca” (foto i video)

Tokom prošle noći u Zadruzi došlo je prvo do verbalnog pa do pravog sukoba Mensur i Bane Čolak, a nakon incidenta javnost ne prestaje da priča o tome.

Zadrugari uglavnom staju na stranu Baneta Čolaka, dosta bitniji i mijerodavniji glas naroda, reklo bi se podržava Mensura.

Za našemedije, oglasio se i Mensurov prijatelj, koji vodi i njegov Instagram nalog.

– Mensur je predstavljen javnosti kao neko ko je ljubomoran i agresivan, što nema veze sa istinom. Mjesecima unazad trpi nepravdu i konstantne provokacije od strane većine ukućana, do sad je odlično hendlovao… .

Mensur j prvo bio kažnjavan je i kada samo povisi ton mijjesečnim honorarima. Svaka akcija ima svoju reakciju, kad izazivaš moraš istrpjeti i ono što sledi posle toga...

Sigurno znam da mu nije bila namjera da povrijedi Čolaka, a i gledajući snimak moram reći da je on jedini čovjek kome puca arkada suprotno od strane “udarca” – rekao je Mensurov prijatelj…

Čitaj još:   Pred samo FINALE: Stiglo VAŽNO PISMO VELIKOG ŠEFA i nastao... MUK (foto i video)

– Nemoj mi pretiti sada, ajde sata, mangupe. Nemoj mi pretiti više, rekao si mi juče više puta. Ili me udari, ili nemoj pretiti. Sa tobom se ljudi sprdaju, šta radiš ovoj devojci, plaće zbog tebe svaki dan. Ivana, nemoj da me braniš od ovakvih p*čkica – govorio je Bane.

– Plakaćeš – zaprijetio mu je Mensur, pa je ubrzo došlo do udarca…

izvor agencije

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more