IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 29. mart 2020. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja- Ovan treba manje da se iscrpljuje, Bik praktičan, Blizanci pametno postupaju, Rak analizira, Lav menadžeriše, Djevica puna elana, Vaga dobro, Škorpija ima snage, Strijelac dobro, Jarac u radi, Vodolija u istom ritmu, Ribama potrebna teretana. Ovo jednevni horoskop za 29.03.2020. godine.

OVAN

Pred vama su neki manji problemi na poslu. Poradite na svojoj koncentraciji kako ne biste pravili greške. Moguće je da imate utisak da partner nije iskren prema vama ili da nije spreman za brak.Povedite računa o ishrani.

BIK

Moguće je da ćete biti razočarani u svoje poslovno okruženje zbog nedostatka podrške koju ste očekivali. Skloni ste razdražljivom ponašanju. Sa voljenom osobom imate veliki broj nesporazuma. Zdravlje je stabilno.


BLIZANCI

Današnji dan vam nije povoljan, pa na polju posla možete da imate velike probleme. Veza kojom niste zadovoljni polako dolazi do kraja. Unutar sebe osjećate da ste spremni za prekid. Mogući su problemi sa nervozom.


RAK

Na poslovnom planu niste opterećeni problemima previše. Možete da se nadate povoljnim okolnostima. Niste zainteresovani za početak nove veze i za sada radije birate samoću. Ne očekuju vas problemi sa zdravljem.

LAV

Dan nije povoljan za veće promjene kada je u pitanju posao. Nemojte sada da planirate veće promejne. Skloni ste tome da reagujete u afektu i da sa voljenom osobom stvarate veću tenziju. Pazite na zdravlje.

Čitaj još:   ZA KOGA RADI ZGODNA PLAVUŠA: Policija, provjerava da li drogu i oružje prevozi za neki NARKO- KLAN... (foto)


DJEVICA

Očekuje vas prilika da napravite važne promjene kada je u pitanju vaš posao. Posvetite se svojim prioritetima. Osjećate se voljeno i uživate sa osobom prema kojoj gajite duboka i iskrena osjećanja. Preporuka je da izbjegavate cigarete.
 

VAGA

Za sada možete da očekujete pozitivan dan u kojem ćete biti posvećeni svojim poslovnim ciljevima. Pokušavate da ostvarite poboljšanje emotivne situacije. Ipak, partner ne reaguje dobro na vaše ideje. Izbjegavajte alkohol.
 

ŠKORPIJA

Možete da računate na pomoć koja vam je potrebna. Povoljan vam je dan na polju posla. Ukoliko vam se dopada osoba koju ste upoznali ranije, uskoro vas očekuje kontakt sa njom. Posjetite stomatologa radi kontrole.

STRIJELAC

Moguće je da ste u proteklom periodu imali probleme na polju finansija ali vam rješenje veoma uskoro dolazi. Osjećate se dobro pored vašeg partnera. Smatrate da ćete biti dugo zajedno. Povedite računa u saobraćaju.
 

JARAC

Važno je da pokažete pragmatičnost i snalažljivost kada je u pitanju vaše polje posla.Više ne osjećate ljubav u vašem odnosu sa partnerom i planirate da se polako distancirate od njega. Problemi vezani za kičmu.
 

VODOLIJA

Važno je da se posvetite svom poslu. U narednom periodu vas očekuje prilika da napredujete. Niste spremni za vezu na daljinu. Osoba sa kojom se povremeno čujete ipak neće biti vaš izbor. Izbjegavajte masnu hranu.
 

Čitaj još:   Podrška Jakova MILATOVIĆA: Zašto predsjednik Crne Gore navija za susjedne države i zašto samo za Srbiju? (foto)

RIBE

Očekuju vas neki troškovi koji bi mogli da vam poremete planove kada je u pitanju posao. Želite da napravite prvi korak ka simpatiji koja je polako počela sve više da vas primjećuje. Problemi sa crevima su mogući.

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more