IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Ministar zdravlja Kenan Hrapović: Hvala Vučiću na ponudi da nam donira respiratore koje smo mi naručili… (foto i video)

UDARNA VIJEST Ministar zdravlja Kenan Hrapović zahvalio je predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću na ponudi da nam donira tri naša respiratora koja smo mi naručili za crnogorsko zdravstvo.

PODGORICA: Crna Gora, Ekonomija, Zanimljivosti, Putovanja, subota 28. 03. 2020… 17: 31… Ministar zdravlja Kenan Hrapović: Hvala Vučiću na ponudi da nam donira respiratore koje smo mi naručili… (foto)

“Mi u Crnoj Gori razumijemo zašto Vlada Srbije nije dozvolila da naručeni respiratori dođu u Crnu Goru. Uz podršku zdravstvenim radnicima Srbije, ljekarima i medicinskom osoblju u borbi protiv pandemije koronavirusa želim da se zahvalim predsjedniku Vučiću na ponudi da nam donira tri naša respiratora koja smo mi naručili za crnogorsko zdravstvo. Cijeneći ozbiljnost situacije u susjednoj državi vjerujemo da su ta sredstva u ovom trenutno potrebnija zdravstvenom sistemu Srbije”, saopštio je Hrapović.

Dodao je da je Crna Gora uvijek spremna da pomogne zdravstveni sistem i građanima Srbije, kao što je to i do sada radila.

Čitaj još:   DRAGAN Bursać: Major Mijušković i 99 suza na licu Crne Gore!

Vučić je iz BEOGRADA prerdhodno ponudio da pokloni pet respiratora Crnoj Gori, a prethodno je njegovu ponudu odbio i predsjednik Nacionalnog koordinacionog tijela Milutin Simović.

izvor CdM.me

BRAVO ZA SELEKTORA ZMAJEVA SPREMAN SE ŽRTVOVATI ZA BiH…

Bravo za selektora "zmajeva", spreman se žrtvovati za BiH:  Dule Read more

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018.

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018. Danas je srijeda Read more

VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi i jak vjetar, temperatura pada…

OVO JE VARLJIVO LJETO, DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Obilni pljuskovi, jak Read more