IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

“ANABELA JE ZMIJETINA”- tajne izlaze na vidjelo

Adam Đogani, bratanac Gagija Đoganija, opleo je javno po Anabeli Atijas.

Adam redovno prati rijaliti “Zadruga”, a za Anabelu nije imao lijepe riječi.

– Moja porodica svakodnevno prati šta se dešava u “Zadruzi” i nije nam svejedno! Anabela je zmijetina, a Gagi je dobrica! On bi se pomirio s njom, čak bi pristao da budu u dobrim odnosima i da joj bude drug, ali to njoj ne odgovara. Kao što je i Gagi sam rekao da Anabela živi za popularnost i u tome je u pravu. Prodala je sve za malo pažnje, zbog toga sve preuveličava i gledaocima plasira napumpanu priču. Od muhe je napravila četiri slona – rekao je Adam za “Alo” i dodao:

– Anabela želi da odvoji Lunu od Marka, pa čak i od Gagija. Najviše bi voljela da bude njena gospodarica, to bi je jedino usrećilo. Svojoj sestri jedino zamjeram to što ćuti majci i što misli da mora da bude na njenoj strani samo zato što je Anabela za nju strah i trepet. Znam da bi Anabela maltretirala Lunu kada bi ona rekla nešto protiv nje. Definitivno bih joj poručio da više poštuje svog tatu.

Čitaj još:   MILE DODIK- SKANDAL MAJSTOR, OGLASIO SE HITNO: "Srpski narod, RS i Srbiju večeras predstavlja Vučić, ne Alkalaj"... (foto)

On je naveo i da nije znao da su se Luna i Marko viđali pred ulazak u “Zadrugu”, iako je javnost mislila da su raskinuli.

– Nisam znao da su se Luna i Marko viđali prije ulaska u “Zadrugu”. To zapravo niko nije znao jer su se oboje krili od svih nas – rekao je Adam.

izvor: blic.rs

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more