IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DARKO LAZIĆ SE VOZIO ZA VRIJEME POLICIJSKOG ČASA: Dobio kaznu platio i poručio “Ovo me NE POGAĐA” (foto)

Folker Darko Lazić uhvaćen je kako vozi za vrijeme policijskog časa, pa mu je policija na licu mjesta napisala kaznu od 80.000 dinara…

BEOGRAD: Regija, Crna Hronika, Ekonomija, Zanimljivosti, Putovanja, vijesti, srijeda… 01. 04. 2020… 22: 01… DARKO LAZIĆ VOZI ZA VRIJEME POLICIJSKOG ČASA: Dobio kaznu platio i poručio “Ovo me NE POGAĐA” (foto)

DARKO Lazić je sa dva prijatelja, bio u automobilu u okolini Šapca, kad su ih pripadnici policije zaustavili u večernjim časovima, te su im na licu mjesta dali kazne, zbog kršenja mjere policijskog časa, uvedene zbog pandemije korona virusa u svetu.

Oni su morali da plate po 80.000 dinara, te je Darko to odmah učinio, a tragom naših saznanja pozvali smo Darka za komentar.

Darko Lazić
Darko Lazić

Popularni pjevač je, međutim, negirao da se ovo dogodilo.

– Prvo bih voleo da kažem da ja ne vozim. Na moju sreću uvijek je tu moj prijatelj i vozač koji me, dok ja ne budemo imao ponovo dozvolu, vozi. Drugo, poštujem policijski čas i sve mjere koje je donijela Vlada…

Čitaj još:   Darka posjećuje hodža iz Novog Pazara u bolnici: Istjeruje mu...

Jako mi je važno da u ovom teškom trenutku dam dobar primjer ljudima koji me vole. Kod kuće sam sa porodicom u selu. Izlazimo samo po neophodne namirnice, peremo ruke, nosimo masku, aplaudiramo u 20h svi lijekarima, zbog kojih treba da ostanemo kod kuće, ponosni na njih…

Iskreno, dezinformacije poput ove me ne pogađaju, pošto je vreme kada kruže svakodnevno dezinformacije koje mogu ugroziti zdravlje ljudi, a ova neistina o meni makar nije opasna – tvrdi Darko.

Podsjetimo, Darko Lazić je u oktobru 2018. godine doživio tešku saobraćajku, kada je vozio pijan i bez vozačke dozvole, a tada je imao 1,39 promila alkohola u krvi.

Bio je hospitalizovan, a lekari su se borili za njegov život. Folker je bio u komi, a u mjesecima koji su usledili morao je da koristi kolica i štake.

Više od mjesec dana proveo je u Zemunskoj bolnici, a zatim je krajem novembra te godine oporavak nastavio u banji u Mladenovcu, gdje je boravio sve do nove godine. Imao je niz operacija, a u više navrata isticao je da se opametio, te da će savjete ljekara, kao i zakonske propise, shvatati ozbiljno.

izvor agencije

Čitaj još:   DARKO, u sve većoj krizi, bitka tek prestoji...
NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more