IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PORUKA SA BOSFORA: Nisam Spajdermen, ali nosim masku… (foto)

Iznimno poznati košarkaš sa naših prostora igrač FENER-a, poslao je jaku poruku ljudima sa BALKAN-a, a tiče se mjera u borbi protiv korona virusa u Stanbolu na Bosforu…

ISTANBUL: Regija, Sport, Košarka, Zanimljivosti, Putovanja, vijesti, srijeda… 01. 04. 2020… 08: 31… PORUKA SA BOSFORA: Nisam Spajdermen, ali nosim masku… (foto)

PREDHODNIH DANA JE POSLATA INFORMACIJA DA JE Nekolicina košarkaša Fenerbahčea zaražena je korona virusom, ali Nikola Kalinić nije među njima.

Košarkaš iz Subotice a igrao je i za reprezentaciju Srbije se oglasio iz Istanbula uz poruku građanima Srbije da ostanu u svojim domovima i poštuju mjere koje su predviđene kako u domovini tako i na prostoru Megapolisa na Bosforu gdje je iznimno popularna ličnost:

Čitaj još:   Teo se zasitio NBA,vraća se u Evropu, na BOSFOR, evo i u koji klub?

– Nisam Spajdermen ali nosim masku. Ostani kod kuće, u kući, oko kuće, na kauču i u kući ili šta već volite – poručio je Kalinić.

Inače, objavljene su informacije da je prije nekoliko dana iz Istanbula u Beograd došao privremeno i njegov trener je Fenera Željko Obradović.

http://iBalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Veče u kojoj je cijela Turska priželjkivala i “dobila” zlatnu i srebrenu medalju na EP u Berlinu…

Gulijev oborio rekord evropskih prvenstava na 200 metara... Bilo je Read more

Čitaj još:   EMOTIVNI OPROŠTAJ OD NAVIJAČA FENERA: Bio je za njih MUSTAFA, poručio im je ‘Hvala vam, zbog vas sam postao bolja osoba!’ (foto i video)