IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

TURSKA TUGUJE: GOLMAN RUŠTU KRITIČNO ZBOG NEODGOVORNE SUPRUGE…(foto)

SLAVNI GOLMAN NA SAMRTI JER GA JE SUPRUGA ZARAZILA! Isil na stubu srama: Otišla u kozmetički salon i pokupila koronu virus…

ISTANBUL: Regija, Crna Hronika, Sport, Fudbal, Zanimljivosti, Putovanja, vijesti, srijeda… 01. 04. 2020… 08: 51… TURSKA TUGUJE: GOLMAN RUŠTU KRITIČNO ZBOG NEODGOVORNE SUPRUGE…(foto)

Slavni turski golman Ruštu Redžber bori se za život pošto je otkriveno da je zaražen koronavirusom.

Rekorder po broju odigranih utakmica za reprezentaciju Turske je prije dva dana primljen u bolnicu, a danas je stigla informacija da mu se stanje naglo pogoršalo i da je morao da bude priključen na respirator.

Turski mediji otkrivaju da je Redžbera zarazila njegova supruga Isil.

Isil Redžber je, prema tim navodima, prekršila propise o obaveznom dvonedeljnom karantinu kada se vratila u Tursku iz SAD. Ona je doputovala u Tursku 4. marta, a 16. marta otišla u kozmetički salon, pa je osim supruga ugrozila još nekoliko osoba.

Nekadašnji čuvar mreže Fenerbahčea, Barcelone, Bešiktaša i Antalije vrhunac karijere doživeo je transferom u velikom španskom gigantu Barseloni 2003, a čiji je član bio do 2006.

Čitaj još:   BRAVO ZA LEGENDU: Ruštu Redžber izašao je iz bolnice, oporavlja se od koronavirusa u svom domu... (foto)

Ruštu Redžber je rekorder po broju nastupa za reprezentaciju Turske sa 124 utakmice, uz učešće na tri Evropska prvenstva i na jednom Svijetskom nogometnom .

Poruke podrške Redžberu su uputili njegovi bivši klubovi. Fenerbahče i Barselona su mu poželeli što brži oporavak.

Jedna dirljiva poruka je stigla iz Sarajeva: poslata je od strane suigrača Elvira BOLIĆA Kardes bu maci kazanirsin ❤️ ” Brate moj ovu bitku i utakmicu ti ćeš dobiti…

http://iBalkan.net

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more