IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Među uhapšenim u Kraun Plazi: Poznati advokat u društvu doktorke, fudbaler i folkeri Đani i MITAR MIRIĆ! (foto)

Policija je prilikom kontrole sprovođenja zdravstvenih propisa u hotelu „Kraun plaza“ u Novom Beogradu zatekla osumnjičene zajedno u društvu… 

BEOGRAD: Srbija, Crna hronika, Zanimljivosti, Putovanja, vijesti, subota… 04. 04. 2020… 11: 41…  Među uhapšenim u Kraun Plazi: Poznati advokat u društvu doktorke, fudbaler i folkeri Đani i MITAR MIRIĆ! (foto)

Među 20 uhapšenih u hotelu Crown Plaza zbog nepoštovanja zdravstvenih propisa je i pjevač Mitar Mirić saznaju printani mediji…

Uhapšen je i advokat koji se zatekao u hotelu, u društvu jedne ljekarke, saznajemo nezvanično.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su dvadeset osoba zbog postojanja osnova sumnje da su izvršile krivično djelo nepostupanje po zdravstvenim propisima za vrijeme epidemije.

U danim vanrednog stanja hotel ima i jedan ne preveliki broj gostiju, zauzeto je pedesetak soba, u skladu sa situacijom oko nas. Svi ti gosti su punoljetne osobe koje odgovaraju za svoje postupke i hotel ni na jedan način ne može da utiče i ne organizuje njihovo kretanje, pa ni eventualno okupljanje.

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 26. februar 2024. godine

Policija je prilikom kontrole sprovođenja zdravstvenih propisa u hotelu „Kraun plaza“ u Novom Beogradu zatekla osumnjičene zajedno u društvu, iako je naredbom Vlade Republike Srbije bilo zabranjeno okupljanje na javnim mjestima u zatvorenom prostoru.

Kako smo ranije pisali, uhapšeni su i folker Đani, kao i fudbaler Aleksandar Prijović...

Hotel Crowne Plaza i svi njegovi zaposleni podržavaju borbu protiv epidemije koja je proglašena i, kao kompanija i kao pojedinci, odgovorno i u potpunosti pridržavaju se propisanih mjera zaštite” – kažu iz hotela.

izvor agencije

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more