IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NOVI PAZAR: Vrijeđao policajca pa pobjegao na motociklu… (foto)

PALA JE VELIKA Sumnja se da S. S. danas oko podne, nije postupio po znaku policijskog službenika i nije zaustavio motocikl…

NOVI PAZAR: Srbija, Crna Hronika, Zanimljivosti, vijesti, subotu… 04. 04. 2020… 20: 51…  NOVI PAZAR: Vrijeđao policajca pa pobjegao na motociklu… (foto)

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Pazaru uhapsili su S. S. (1994) iz Novog Pazara zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ometanje ovlašćenog službenog lica u vršenju službene dužnosti.

Sumnja se da S. S. danas oko podne, nije postupio po znaku policijskog službenika i nije zaustavio motocikl kojim je upravljao, već je uputio uvredu policajcu, nakon čega je, turirajući motorom, nastavio kretanje.

Po nalogu Osnovnog javnog tužioca u Novom Pazaru, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužilaštvu.

PREDHODNO JE Novopazarska policija uhapsila je A.M. (25) iz ovog grada osumnjičenog da je prethodnih mjeseci počinio četiri teške krađe, saopćila je danas Policijska uprava.

Čitaj još:   NOVI PAZAR: Uhapšen Pazarac, ucjenjivao direktora škole...

“Policija ga je zatekla rano jutros u jednom servisu mobilnih telefona na kom je prethodno, kako se sumnja, razbio vrata i pokušao da ukrade mobilne telefone, tablete i drugu opremu”, navodi se u saopćenju.

Uhapšeni se sumnjiči i da je, iz istog servisa, 3. marta ukrao nekoliko mobilnih telefona, kao i da je početkom ove godine i u oktobru prošle, obio automobile “audi” i “golf pet” iz kojih je ukrao mobilne telefone.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva, A.M. je određeno zadržavanje do 48 sati...

izvor agencije

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more