IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

EMIR PORUČIO NOVOM PAZARU : MISLIM NA VAS I SVE DOBRE LJUDE(video)

Poznati bosanskohercegovački glumac Emir Hadžihafizbegović obratio se video porukom građanima Novog Pazara, posebno izrazivši interesovanje za ono što se trenutno dešava.

”Pozdravljam vas i selamim sa Neretve. Čujem da je u naselju Lug dosta pozitivnih na koronu, a mene interesuje šta se tamo dešava. Želim vam samo poručiti da poštujete sve mjere zabrane i ova pošast u kušnja će biti iza nas. Evo nam 24. aprila lijepog Ramazana, a onda i Bajram u drugoj polovini maja. Valja ovu kušnju proći, a ko zna čitati Božje znakove sve će ovo razumjeti. Želim vam reći da mislim na vas i na sve dobre ljude bez obzira kojoj naciji, vjeri i religiji pripadaju i da vam poručim da vas volim” poručio je Emir Hadžihafizbegović građanima Novog Pazara.

Podsjećamo, novembra 2018. godine ovaj glumac je u Novom Pazaru gostovao sa monodramom “Sve je do nas” koju je i režirao.  Tada je ovacijama i aplauzom novopazarska publika pozdravila nesvakidašnji nastup proslavljenog bosanskohercegovačkog glumca.

Čitaj još:   SPAJIĆ PROGOVORIO NA JAPANSKOM: Crnoj Gori važne investicije... (foto i video)

Hadžihafizbegović je i tada izjavio da prema ljudima iz ovih krajeva gaji posebnu empatiju, te da iz Novog Pazara nosi lijepe utiske.

Njegovu video poruku podijelio je na svom zvaničnom FB profilu Kulturni centar Novi Pazar, te brojni pojedinci.

izvor: RTVNP

Nebo nije granica za ljubav i podršku najmlađima

Nebo nije granica za ljubav i podršku najmlađima Učenici petog Read more

Šerif Gurdijeljac-Sve će biti gotovo pre kraja šeste runde

Mladi IBF svetski prvak u superpero kategoriji Šerif Gurdijeljac rekao Read more