IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

GORE DRUŠTVENE MREŽE: Marija Šerifović, oglasila se nakon što je pokazala ljepšu polovinu… (foto)

Marija Šerifović: OTKRILA ko je osoba na slici!!!

BEOGRAD: Regija, Zanimljivosti, vijesti, nedelja… 05. 04. 2020… 21: 31… GORE DRUŠTVENE MREŽE: Marija Šerifović, oglasila se nakon što je pokazala ljepšu polovinu…

Svi tvrde da je Marija Šerifović pokazala VOLJENU OSOBU? Objavila fotografiju iz automobila, DRŽE SE ZA RUKE…

Marija Šerifović do sada nije pokazivala svoju voljenu osobu, ali na svom “Instagram” profilu je objavila nešto što je izazvalo burne reakcije fanova, a mediji bruje kako je prvi put pokazala “lepšu polovinu”.

Naime, pjevačica je objavila fotografiju para koji se u automobilu drži za ruke i to je bilo dovoljno da se pokrene lavina, a svi su krenuli da se pitaju ko je na fotografiji.

Čitaj još:   MARIJA Šerifović dala skoro 200.000 dolara da bi postala MAJKA: Evo šta je sve uključeno u tu cijenu... (foto)

Istinu je ubrzo otkrila sama pjevačica koja se oglasila na Instagramu i objasnila da su u pitanju foto- modeli i da je zapravo riječ o fotografiji sa društvene mreže “Pinterest”

– Zadnje vrijeme došlo! Ni sa “Pinteresta” se slika ne može više staviti – poručila je Marija i jasno stavila do znanja da je riječ o ilustraciji, a ne njenoj fotografiji...

izvor blic.rs

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more