IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

TRAGEDIJA: MAJKA NAĐENA MRTVA NA GROBU SINA- SRCE JOJ PREPUKLO OD TUGE

Majka malog Vuka B. koji se 2018. godine slučajno objesio dok se igrao, S.B (45) preminula je juče na njegovom grobu na Novom groblju u Beogradu.

Ona je otišla na grob sina juce oko 16 sati, bez obzira na to što je policijski čas u toku, a kada se nije vratila kući porodica je pozvala groblje. Crkvenjak je izašao na grobno mjesto, gdje je zatekao mrtvu.

Podsetimo njen sin Vuk je 2018. godine nađen mrtav u porodičnom stanu u centru Beograda u Ulici Dragoslava Jovanovića 9. On je, dok se igrao u sobi, zakačio maramu oko svog vrata i kvake i tako, nažalost, stradao. Neposredno prije nego što je nastradao, mališan se igrao sa maramom u svojoj sobi. Bio je sam, a majka i dvije sestre bile su u drugoj sobi i čekale su da ga vode na trening.

Čitaj još:   VUČIĆEVI MEDIJI: ''UGLJANIN, Đukanović i Pacolli kreću u PALJENJE SANDŽAKA''...

– Vuk se u sobi igrao raznim igračkama, kao što je i obično radio. Negdje je verovatno našao maramu i desilo se to što se desilo. Ne znamo ni sami kako se to dogodilo, ne možemo još da vjerujemo da ga više nema – pričao je tada za Kurir stric nastradalog dječaka.

izvor: agencije

Nasrnuo nožem na policiju, policajac ga upucao!!!

Nesvakidašnji incident u Hrvatskoj... Kako je objavila zagrebačka policija, danas oko Read more

Eksplodirao parkirani AUDI, djevojku našli PORED VOZILA!!!

Nepoznata djevojka je povređena kada je u Zemunu, oko 2:30h Read more