IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

KORONA POGUBNIJA PO NJU JORK OD 11. SEPTEMBRA: Stižu užasne brojke koje su potresle SVJETSKU METROPOLU! (foto)

Najmanje 3.202 osobe preminule su od posledica korona virusa u Njujork, pokazuju podaci gradskih vlasti…

NEW YORK: Svijet, Crna Hronika, Zanimljivosti, vijesti, utorak… 07. 04. 2020… 22: 51… KORONA POGUBNIJA PO NJU JORK OD 11. SEPTEMBRA: Stižu užasne brojke koje su potresle SVJETSKU METROPOLU! 

U gradu Njujorku do sada je preminulo više ljudi od posledica korona virusa nego što je poginulo u napadu na Svijetski trgovinski centar 11. septembra 2001. godine, saopštili su danas zdravstveni zvaničnici…

Najmanje 3.202 osobe preminule su od posledica korona virusa u NJujorku, pokazuju podaci gradskih vlasti.

S druge strane, u najsmrtnosnijem terorističkim napadu na američkom tlu poginulo je 2.753 u tom gradu, a ukupno 2.977 u cijeloj zemlji, podseća AP.

Država Njujork danas je prijavila još 731 žrtvu korona virusa, što je do sada najveći skok u broju preminulih za jedan dan.

Čitaj još:   KAKAV MONSTRUM: Prijetio prodavačici da će je zaraziti koronavirusom a onda….

Širom te savezne američke države od posledica korona virusa do sada je preminulo skoro 5.500 ljudi, saopštio je guverner Endrju Kuomo.

Napadi 11. septembra 2001. godine bili su serija terorističkih napada na SAD, tokom kojih su oteti avioni udarili u obadvije zgrade Svjetskog trgovinskog centra u Njujorku, zgradu Pentagona u Vašingtonu, a jedan se srušio u ruralnom dijelu Pensilvanije…

izvor AP

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more