IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

POMOĆ ZA PRIJEPOLJE: 200 paketa onima kojima je to najpotrebnije! (foto)

Pomoć je namjenjena socijalno najugroženijim stanovnicima Prijepolja i lokalnoj bolnici…

PRIJEPOLJE: Srbija, Ekonomija, Zanimljivosti, vijesti, srijeda… 08. 04. 2020… 15: 21… POMOĆ ZA PRIJEPOLJE: 200 paketa onima kojima je to najpotrebnije! (foto)

Prvi kontigent humanitarne pomoći, u organizaciji “Udruženja Prijepoljaca u Beogradu”, upužen je u Prijepolje. Pomoć je namjenjena socijalno najugroženijim stanovnicima Prijepolja i lokalnoj bolnici.

Pomoć je sakupljena zahvaljući članovima “Udruženja Prijepoljaca u Beogradu” koji su donirali sredstva za više od 200 paketa sa osnovnim životnim namirnicama. 

Za Heroje- ljekare, medicinske seste i tehničare u bolnici obezbjedjene su zaštitne maske, viziri, kombinezoni, rukavice, pidžame i dezinfekciona sredstva… 

Iz volonterskog centra stacioniranog u hotelu “Mileševa” u Prijepolju, pomoć će biti distribuirana onima kojima je najpotrebnija.

Volonterski centar “Udruženja Prijepoljaca u Beogradu” će funkcionisati dok ne prodje vanredno stanje i dok bude postojala potreba da se pomogne najugroženijim ljudima u Prijepolju.

Udruzenje je pozivalo sve ljude dobre volje da donacijom, u skladu sa svojim mogućnostima, pomognu rad Volonterskog centra “Udruženja Prijepoljaca u Beogradu”…

Čitaj još:   STRAVIČAN TERORISTIČKI NAPAD, CIO SVIJET NA NOGAMA...

izvor agencije

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more