IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Vučić donio odluku, poslije saznanja da mu sin ima koronu… (foto)

Nakon što je saznao da njegov sin Danilo Vučić ima koronavirus, osjetio je potrebu da obavjesti građane Srbije o teškoj situaciji u kojoj se zatekao…

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika, Zanimljivosti, vijesti, četvrtak… 09. 04. 2020… 14: 31… Vučić donio odluku, poslije saznanja da mu sin ima koronu… (foto)

Aleksandar Vučić ide u Niš!

Nakon što je juče predsjednik Aleksandar Vučić saznao da njegov sin Danilo Vučić ima koronavirus, osjetio je potrebu da obavjesti građane Srbije o teškoj situaciji u kojoj se zatekao…

On se emotivnom porukom obratio naciji rekavši:

Kada je sve počelo, moj Danilo mi je rekao da predaja nije opcija. Moj prvenac zaražen je koronavirusom, a klinička slika mu je takva da je primljen u Infektivnu kliniku.

Sine, pobedićeš ti to. Voli te tata, svi te volimo!

Vučićev sin Danilo je smješten na Infektivnu kliniku, a predsjednika Vučića ni to nije spriječilo da i dalje pomaže građanima Srbije i da se i dalje svim silama bori za zdravlje našeg naroda.

Čitaj još:   MINISTAR LEPOSAVIĆ U ŽIVOM BLATU NACIONALIZMA

Aleksandar Vučić sutra prema najavi koja je stigla iz Predsjedništva ide u posjetu Nišu: 

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić sastaće se sutra u 10 časova u Nišu sa predstavnicima lokalne samouprave, Kliničkog centra Niš i drugih zdravstvenih institucija.

Vučić će uručiti veliki broj maski, invazivnih i neinvazivnih respiratora i druge medicinske opreme, saopštila je Služba za saradnju sa medijima predsjednika Republike Srbije.

Nakon sastanka, predsjednik Vučić obratiće se u 11 časova građanima Niša i juga Srbije putem medija…

izvor agencije

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more