IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ODGOVORITE NA PITANJE: Hoće li se mijenjati vrijeme policijskog sata?! (foto i video)

Posebno zanima građane u BiH jeste da li će se mijenjati vrijeme policijskog sata, s obzirom na najave prethodnih dana…

SARAJEVO: Regija, Putovanja, Zanimljivosti, vijesti, nedelja… 12. 04. 2020… 11: 21… ODGOVORITE NA PITANJE: Hoće li se mijenjati vrijeme policijskog sata?! (foto)

Sarajevu održano obraćanje predstavnika federalnih institucija povodom širenja koronavirusa…

Jedno od pitanja koje ovih dana posebno zanima građane u BiH jeste da li će se mijenjati vrijeme policijskog sata, s obzirom na najave prethodnih dana, a šta je o tome rečeno na večerašnjoj press konferenciji pogledajte u prilogu…

Građanima se obrato Ensad Korman, zamjenik direktora FUP-a, koji je govorio šta se dešava na terenu iz pozicije policijskih organa, te Anis Ajdinović, direktor Federalne uprave za inspekcijske poslove i član Štaba CZ FBiH.  

Čitaj još:   SARAJEVO Larisa Cerić i Edin Džeko najbolji sportisti BiH u 2018. godini...

Press konferenciji trebao je prisustvovati i načelnik Federalnog štaba civilne zaštite Fahrudin Solak, za koga su bila spremna i brojna novinarska pitanja, ali je bio odsutan zbog obaveza u gašenju požara po Hercegovini.

Konačno pitanje svih pitanja je pitanja a posebno ih zanima jeste da li će se mijenjati vrijeme policijskog sata, s obzirom na najave prethodnih dana, a šta je o tome rečeno na večerašnjoj press konferenciji pogledajte u prilogu…

izvor ibalkan.net

SARAJEVO Borci probili zaštitnu ogradu…

Vlada FBiH danas se izjasnila na upućene amandmane zastupnika u Read more

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more