IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ĆERKA GLUMCA i MUZIČARA iz SARAJEVA: Dobila ime po JOGURTU što joj je POMOGLO U KARIJERI? (foto)

Malo ko zna da glumac iz Sarajeva “Đura” ima ćerku koja je krenula njegovim stopama, nedavno je napunila 24 godine, priča o imenu koje nosi je posebno…

SARAJEVO (Ljubljana): Regija, Putovanja, Zanimljivosti, vijesti, ponedeljak… 13. 04. 2020… 13: 21… ĆERKA GLUMCA i MUZIČARA iz SARAJEVA: Dobila ime po JOGURTU što joj je POMOGLO U KARIJERI? (foto)

– Kada smo se nas dvoje zaljubili, nismo smjeli ni da maštamo o zajedničkom životu, ali smo svejedno maštali da ćemo imati jedno djete i tada je na tržištu bio neki jogurt koji se zvao Zala i rekli smo da će nam se tako kćerka zvati…

Imali smo negde sakriven poklopac u liftu iza ogledala i uvijek smo tu gledali i maštali da ćemo imati nekad Zalu – otkrila je mama Tanja.

Interesovanja mlade Zale su vezana za muziku i glumu, baš kao i očeva. Međutim, ono što je izdvaja iz gomile naslednika poznatih ličnosti jeste i njen izgled.

Čitaj još:   "Prerano slavlje GP URA postizborna matematika kazuje drugačije od DRITANA Abazovića koji je osim 'apsolutne pobjede'..." (foto, video)

Fotografije koje kači na društvene mreže privlače veliku pažnju jer Zala ima neobičnu ljepotu…

Zala je glumila u nekoliko filmova, a prije šest godina izdala je i pesmu “Šele zdaj”, koju je komponovao njen otac. Zala je u Njujorku završila glumu i istovremeno radila kao bebisiterka.

Skupa sa ocem je uvijek imala otvoren odnos i veliku podršku kada je put karijere u pitanju.

Branko Đurić pored Zale sa suprugom, slovenačkom glumicom, Tanjom Ribič ima još jednu ćerku Elu, koja se takođe bavi glumom…

izvor agencije

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more