IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NJEMCI NANOVO ŠOKIRAJU SVIJET: KREĆE BUNDESLIGA po novim pravilima… (foto)

Po svemu sudeći fudbaleri će u Njemačkoj prvi istrčati na teren dok ostale lige u Evropi uglavnom nemaju ni ideju kada bi takmičenje trebalo da se nastavi…

BERLIN: Svijet, Sport, Fudbal, Zanimljivosti, vijesti, ponedeljak… 13. 04. 2020… 12: 21… NJEMCI NANOVO ŠOKIRAJU SVIJET: KREĆE BUNDESLIGA po novim pravilima… (foto)

Njemačka fudbalska liga istakla je da još nema uslova da takmičenja, prekinuta 15. marta zbog pandemije koronavirusa, počnu 2. maja kako se najavljivalo ranije.

Međutim, za četvrtak je zakazana nova video- konferencija DFL, a 30. aprila će biti nova Generalna skupština DFL na kojoj će učestovati predstavnici svih 36 klubova prve i druge lige.

Tad bi trebalo da se za 9. maj najavi nastavak takmičenja, ali i za 18. maj početak takmičenja u trećem rangu kao i u ženskoj ligi.

Kako sad stoje stvari utakmice će biti igrane po ubrzanom sistemu bez navijača kako bi sve bilo završeno 30. juna, kad ističu ugovori igračima…

Čitaj još:   UŽAS- NAŠLI IM DVA PIŠTOLJA: Policija o hapšenju Bube Corellija i Omara...(foto i video)

Bundesligaši su počeli sa grupnim treninzima prošle sedmice, a prema najavama većine klubova i preporukama DFL, od ove će raditi uobičajeno kao prije izbijanja pandemije koronavirusa.

Arbitri će biti testirani na koronavirus dan prije svake utakmice, kao i igrači, na mečeve će dolaziti na dan meča…

izvor agencije

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more