IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NOVA POMAMA: Amerikanci masovno su kupovali toalet papir, sada je jagma za… (foto)

Poslije stampeda u radnjama, kada su masovno i panično kupovane osnovne potrepštine, poput toalet papira ili hrane, navike kupaca u SAD su se promijenile, prenosi Biznis insajder…

ČIKAGO: Svijet, Ekonomija, Zanimljivosti, vijesti, ponedeljak… 13. 04. 2020… 10: 21… NOVA POMAMA: Amerikanci masovno su kupovali toalet papir, sada je jagma za…

U Americi je zavladala nova pomama panične kupovine – posle toalet papira koji je bio glavna meta na početku pandemije virusa korona, Amerikanci sada masovno kupuju farbe za kosu i opremu za šišanje, ali i sve što može da pomogne u “ubijanju” vremena kod kuće.

DAKLE DANAS SE Poslije stampeda u radnjama, kada su masovno i panično kupovane osnovne potrepštine, poput toalet papira ili hrane, navike kupaca su se promijenile, prenosi Biznis insajder.

“Ljudi su počeli masovno da kupuju farbe za kosu, trimere i slične stvari”, rekao je Dag Mekmilon, generalni direktor najvećeg američkog trgovačkog lanca Volmart.

Masovna kupovina usledila je pošto su u SAD u sklopu mJera borbe protiv virusa korona zatvorene radnje koje nisu neophodne, pa tako više ne rade ni frizeri i berberi.

Čitaj još:   Mile DODIK demantovao Denisa BEĆIROVIĆA, Dinu KONAKOVIĆA, Nermina NIKŠIĆA: Nema ništa od članstva BiH u NATO, Evropa je okupator, državnu imovinu daje Srbiji!!! (foto, video)

Pored toga, Amerikanci su se fokusirali na kupovinu stvari za zabavu, kao što su igre, slagalice i slično, kako bi prekratili vrijeme u izolaciji, kaže Mekmilon.

Popularna je postala i kupovina opreme i materijala za spremanje hrane kod kuće…

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more