IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

TRAGEDIJA: Otac umro od KORONE majka u bolnici o troje djeci brine… (foto)

Supruga umrlog čeka rezultate drugog testa…

VALJEVO: Srbija, Crna Hronika, Zanimljivosti, vijesti, ponedeljak… 13. 04. 2020… 10: 31… TRAGEDIJA: Otac umro od KORONE majka u bolnici o troje djeci brine… (foto)

Valjevac I. G. (45) preminuo je 8. aprila u KBC Zemun od posledica koronavirusa, njegova supruga M. G. se i dalje nalazi na lječenju, dok o troje njihove djece brinu komšiluk i tetke.

Kako saznaju mediji, supruga preminulog je sada stabilno i čeka rezultate drugog testa. O njihovo troje dece, koja su ostala sama u porodičnom domu, brinu porodica i cijeli komšiluk.

I. G. je 11. valjevska žrtva kovoronavirusa, taj grad je jedno od žarišta kovida-19, a vijest o njegovoj smrti pogodila je Valjevce i kolege preminulog.

Iako se društvenim mrežama pronijela vijest da su djeca sama i prepuštena sebi, sestra preminulog I. G., dr Dragana N. navodi da djeca nisu napuštena, kao i da su i ostali članovi porodice i komšiluk u stalnom kontaktu s njima.

Dodala je da je njihova majka stabilno i da je prestala sa terapijom, kao i da je prvi test bio negativan, te da sada čekaju rezultate drugog testa, nakon čega se nadaju da će izaći i biti uz svoju djecu.

Čitaj još:   SVI GA SE ODREKLI: Majka ne želi da vidi sina koji je IZVRŠIO MASAKR U ŠKOLI, NIKO GA NE OBILAZI... (foto)

– Oni su, poslije svega, hrabri i mnogo im je lakše zato što su zajedno, u svom porodičnom domu. Samo da se sve to završi, to je nesreća i sad više ništa ne može da se promijeni – navela je dr Dragana, inače zaposlena na odeljenju pedijatrije valjevskog Doma zdravlja.

Kako mediji nezvanično saznaju, M. G. se zarazila od supruga.

– Ne zna se kako se I. G. zarazio, postoje dvije sumnje, a to je, s obzirom na to da je pobožan čovjek, možda od nekog svještenika ili vjernika koji je bio zaražen, ili negde u gradu, u prodavnici.

I. G. je, inače, imao problema sa pritiskom, dobio je i zapaljenje oba plućna krila. Više od deset dana borio se za život, imao je i gušenja i temperaturu. Nažalost, umro je veoma dobar čovjek – ispričao je izvor medija…

izvor espreso.rs

Čitaj još:   Sedam novih slučajeva koronavirusa u Srbiji, ukupno 31 zaražena osoba...(foto)
NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more