IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

CRNA GORA: IDE LI AMFILOHIJE U ZATVOR?

Državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici, a nakon pažljive analize do sada prikupljenih podataka, dokaza i video snimaka, pokrenuo je uviđaj o dešavanjima od 12. aprila povodom okupljanja ispred vjerskog objekta na Zlatici.

Uprava crnogorske policije 12. aprila, u nedjelju je pozvala na informativni razgovor u svojstvu građanina u Centar bezbjednosti Podgorica više sveštenika Mitropolije crnogorsko primorske i građana koji su se okupili ispred vjerskog objekata Zlatici. Među njima je bio i mitropolit crnogorsko primorski Amfilohije, kao i protojerej Velibor Džomić i sveštenik Mirčeta Šljivančanin.

“Uviđaj je pokrenut radi utvrđivanja svih odlučnih činjenica, pa su prije svega za potrebe uviđaja planirane dokazne radnje -saslušanje svjedoka, koje će državni tužilac pozvati i saslušati u najkraćem roku”, saopšteno je iz ODT Podgorica.

Čitaj još:   DAN KAD JE NIKŠIĆ PLAKAO: Nenad je tek III razred, ono što je napisao o svojoj mami za 8. mart slama i najtvrđa srca... (foto)

Također, državni tužilac je zatražio od Uprave policije preduzimanje radnji i mjera u cilju identifikacije lica koja su prisustvovala tom događaju, kako bi i ta lica državni tužilac saslušao u odgovarajućem procesu.

“Nakon ocjene dokaza prikupljenih u izviđaju, državni tužilac će donijeti odluku o eventualnom postojanju elemenata krivičnog djela za koje se goni po službenoj dužnosti”, zaključeno je u saopštenju ODT.

izvor: SB

Nasrnuo nožem na policiju, policajac ga upucao!!!

Nesvakidašnji incident u Hrvatskoj... Kako je objavila zagrebačka policija, danas oko Read more

DRAMA NA CETINJU: Privedena poznata pjevačica iz Srbije, JEDVA JE SMIRILI …

Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, privedena je danas nešto Read more

Eksplodirao parkirani AUDI, djevojku našli PORED VOZILA!!!

Nepoznata djevojka je povređena kada je u Zemunu, oko 2:30h Read more