IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

KORONA- ŽURKA BAHATE DJECE BOGATAŠA: SRAMITE SE! (video)

Iako Indonezija u jeku pandemije koronavirusa službeno nije stavljena u karantenu poput mnogih svjetskih država, vlasti su stanovnicima uputile jasan apel da ostanu u zatvorenom prostoru i izbjegavaju mjesta na kojima se okuplja veći broj ljudi.

No na takve preporuke oglušili su se stranci – naime, društvenim mrežama ovih dana kruži skandalozan video snimljen tijekom razuzdane zabave u luksuznoj vili na otoku Baliju.

Mjesto radnje – grad Kuta – upravo ondje tulumarili su mladi, razmaženi bogataši koje je u subotu na proslavi svog 21. rođendana okupio imućni pilot, Egipćanin Mahmoud Attiya.

Snimkom na Instagramu među prvima se pohvalio Tyrone Hermitt, influencer iz Manchestera, no nakon niza kritika, izbrisao je i objavu i vlastiti profil, prenosi Daily Mail.

– To nije bila moja zabava. Ispričavam se što sam uopće bio ondje. Nisam mogao znati da će na zabavi biti toliko ljudi… Poštujem Bali, zato ću i donirati novac otočkim dobrotvornim udrugama, želim pomoći mještanima koji su zbog pandemije ostali bez posla – posipao se pepelom Tyrone nakon što je javnost osudila neodgovorno ponašanje njegova društva u kojem su bile i dvije ruske Instagram zvijezde – Ksenia Aldoshenko i Ksenia Dorokhova.

Čitaj još:   ALEKSANDAR Pavićević: Brat Dritan u zemlji čuda... (foto)

– Ako ne možete poštivati pravila, vratite se u svoju zemlju! Sramite se, sve vas treba deportirati, glupi ‘covidioti’ – komentirali su mnogi nakon što su vidjeli snimke na kojima bogata mladež pije alkohol i pleše uz bazen dok ih u vili zabavlja DJ.

Posramljen zbog svega, ispričao se i slavljenik Mahmoud: “Jako nam je žao zbog neprilika. Pozvao sam svega nekoliko ljudi, ali pojavilo ih se više. Cijenimo indonezijsku vladu i napore koje ulaže kako bi se spriječilo širenje zaraze virusom COVID-19”.

izvor: agencije

DOLAZI ZAHLAĐENJE, PADAĆE ŠIROM REGIONA…

ZA  VIKEND u Bosni umjereno do pretežno oblačno vrijeme, a Read more

DŽANAN MUSA ZA AMERIČKE MEDIJE: “Mi smo djeca rata”…

Bosanskohercegovački reprezentativac je ovog ljeta potpisao za Bruklin Netse, koji Read more