IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Adem Ljajić, prekobrojan u Bešiktašu ide na transfer listu… (foto)

Kulminiralo je Ademovim odbijanjem da prihvati smanjenje plate zbog pandemije koronavirusa…

ISTANBUL: Svijet, Sport, Fudbal, Zanimljivosti, vijesti, Četvrtak… 16. 04. 2020… 09: 51… Adem Ljajić, prekobrojan u Bešiktašu ide na transfer listu…

Adem Ljajić izgubio je mesto u timu dolaskom novog trenera Sergena Yalčina, koji na njega ne računa za narednu sezonu, pa će 28-godišni plejmejeker biti stavljen na transfer listu.

Po onome kako regionalni portal iBalkan.net a u kontaktu sa dvije strane onu u klubu Bešiktaš kao i sa Ademom Ljajićem sve je kulminiralo odbijanjem da igrač rođen u Novom Pazaru prihvati smanjenje plate zbog pandemije koronavirusa.

Ukoliko ne uspiju da nađu kupca, Orlovi iz mondenskog dijela Stambola na Bosforu će pokušati da sporazumno raskinu ugovor…

Čitaj još:   BOSFOR SE POKLONIO, BOŠNJAKU IZ SANDŽAKA: Adem Ljajić, zatresao mrežu u velikom derbiju "orlova" i "lavova"

ZNAJUĆI DA BI SE SVE MOGLO ZAKOMPLIKOVATI PRVA bi prepreka mogla da budu velika primanja Adema Ljajića koja su u iznosu od 3,2 miliona eura godišnje.

Nekadašnji igrač Partizana u Istanbul je stigao leta 2019. iz Torina i ima ugovor do 2022. Ove sezone je na 27 utakmica upisao 5 golova i 7 asistencija.

http://iBalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more