IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Nema povlastica ni za Danila na Sajmu i Vučićev sin…(foto)

Danilo Vučić je stigao na Sajam…

BEOGRAD: Sandžak, Crna Hronika, Zanimljivosti, vijesti, subota… 18. 04. 2020… 16: 31…  Nema povlastica ni za Danila na Sajmu i Vučićev sin…(foto)

Sin Aleksandra Vučića Danilo svoju borbu protiv opake korone nastavlja na Beogradskom sajmu s obzirom da je zahvaljujući poboljšanoj kliničkoj slici konačno napustio Infektivnu kliniku, gdje se liječe najteži slučajevi, te oporavak i lječenje nastavio na BG sajmu među lakšim bolesnicima.

Za razliku od mnogih koji su do prije nekoliko dana drvljem i kamenjem zasipali i samu ideju da se bilo ko leči na BG Sajmu, Danilo je odlazak tamo, kao i njegova porodica, jedva dočekao jer to znači korak bliže ozdravljenju i odlasku kući.

Djeca Aleksandra Vučića, Danilo i Milica, kao i mnogi drugi njihovi vršnjaci su volontirali. Tako je Danilo sve vrijeme radio u Areni, a Vučić nikada nije dozvoljavao niti tražio bilo kakav poseban tretman za svoju djecu.

Danilo Vučić je juče nešto posle 18.30 časova stigao na Sajam gdje se prebacuju pacijenti koji su pred otpuštanjem kući i čekaju negativan nalaz na koronavirus.

Čitaj još:   Radnik Aerodroma, Srđan na očigled putnika, pretukao kolegu Momčila...

Danilo Vučić na sajmu…

View image on Twitter
View image on Twitter
View image on Twitter

Aleksandar Vučić je na svom instagram profilu prije 9 dana objavio da je njegov sin među zaraženima koronavirusom.

-Kada je sve počelo, moj Danilo mi je rekao da predaja nije opcija. Moj prvenac je zaražen korona virusom, a klinička slika mu je takva da je primljen u Infektivnu kliniku. Sine, pobjedićeš ti to. Voli te tata, svi te volimo!- napisao je tada Vučić.

Nakon toga, na pres konferenciji, predsednik je rekao upravo želju koja mu se i ostvarila – “jedino se nadam da ću dočekati da Danilo ode na Sajam. Poslije Sajma se ide kući”, rekao je tada Aleksandar Vučić…

izvor Srbija danas.rs

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more