IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

TRAMP ŽESTOKO ZAPRIJETIO KINI: Biće posledica ako…

Tramp je ljut na Kinu, istakavši da postoji razlika između greške i svijesnih radnji…

VAŠINGTON: Svijet, Putovanja, Zanimljivosti, vijesti, nedelja… 19. 04. 2020… 21: 51… TRAMP ŽESTOKO ZAPRIJETIO KINI: Biće posledica ako…

“SAD istražuju izbijanje virusa korona Kovid-19 u Kini i ukoliko se ispostavi da je ta zemlja svijesno dopustila izbijanje epidemije, može očekivati posledice”, rekao je američki predsjednik Donald Tramp.

– Sprovodimo istragu. Videćemo šta će biti. Ako je to namjerno učinjeno, treba da snose posledice. Pitanje je da li se radi o grešci, ili su to učinili namjerno- reako je Tramp na konferenciji za medije u Vašingtonu.

Prema pisanju agencije „Blumberg“, Republikanska stranka pokušava da okrivi Kinu za izbijanje pandemije virusa korona. Konkretno, kongresmeni iz te stranke pretpostavljaju da je pandemija rezultat neuspješnih eksperimenata, koji su izvođeni u laboratoriji u Vuhanu.

Štaviše, oni su kritikovali i predstavnike Demokratske stranke, koji su stali u zaštitu kineskog naroda i rukovodstva zemlje.

Čitaj još:   VLADIKA GRIGORIJE ZALEDIO VUČIĆA:"Imam plan, ništa više neće zavisiti od JEDNOG ČOVJEKA..." (foto i video)

Kako se navodi, Tramp nije precizirao da li je ljut na Kinu, istakavši da postoji razlika između greške i svijesnih radnji.

Ministarstvo vanjskih poslova Kine saopštavalo je da je Kina od samog početka zastupala otvoren i odgovoran stav o objavljivanju svih podataka o epidemiji koronavirusne infekcije…

izvor agencije

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more