IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PRIČA IZ POLICIJSKOG SATA: Zvala MUP i tražila im je ovo, evo kako su reagovali! (foto)

Žena na svom Tviter profilu sinoć podijelila jako neobičnu priču i nije trebalo mnogo da postane jedna od najdeljenijih u regiji…

BEOGRAD: Regija, Putovanja, Zanimljivosti, vijesti, ponedeljak… 20. 04. 2020… 00: 01… PRIČA IZ POLICIJSKOG SATA: Zvala MUP i tražila im je ovo, evo kako su reagovali! (foto)

Radnja se odvijala napeto. Mjesto radnje Loznica, vrijeme negdje oko sredine policijskog časa. Ozbiljna je situacija – djeca čekaju. U odsudnom prazničnom trenutku majka pravi kardinalnu grešku!

Njenu priču sa Tvitera prenosimo vam u cijelosti:

– Jedna lijepa priča nastala za vrijeme današnjeg policijskog sata. Kako sam inteligentno ofarbala sva jaja i nisam ostavila 12 komada za tortu, pozovem MUP u Loznici da vidim mogu li da izađem 500m od kuće da pozajmim od drugarice – počinje dogodovštinu korisnica pod nadimkom Inkriminisana.

Policija je situaciju shvatila krajnje ozbiljno. Sugrađanka se našla u nesvakidašnjoj nevolji.

– Poslije obostranog zacjenjivanja od smijeha, mog ubjeđivanja da veći problem od ovog mog trenutno ne postoji, da četvero djece čeka tortu za Uskrs i da sam gotova ako je ne bude, policajka mi je rekla da postoje dvije opcije – priča majka.

Čitaj još:   ,,Sarajevo s ljubavlju Podgorici“: Koncert sevdaha u slavu prijateljstva dva grada... (foto, video)

Opcije su joj saopštene mirno.

– Prva je da sačekam mrak i na svoj rizik da probam da se provučem do drugarice i uzmem ili ako mi nije kasno da sačekam da ona završi smijenu u 19h pa će mi ih rado donijeti. I carica je zaista to uradila. Otišla je do moje drugarice i donijela mi jaja za tortu – oduševljeno je napisala tviterašica.

Jedan od printanih portala je uspio da pronađe policajku koja je pomogla svojoj sugrađanki i poslije inicijalnog dobročinstva ponovo smo prijatno iznenađeni njenom skromnošću.

– Jeste, to sam bila ja. Ali, ne bih voljela da se moje ime pominje u javnosti, samo sam htjela da pomognem. Jeste lijepa priča, ali moj posao je da pomognem, a posao je posao. Nisam to uradila za pažnju – potvrdila je žena i istakla da ona sama nikada ne bi pomenula to što je uradila.

– Naprosto – sve je njoj to u okviru službe – dodala je ona…

Radost i iznenađenje kada se policajka pojavila na vratima sa obećanim jajima u rukama kasnije tog popodneva, možemo samo da zamislimo.

izvor agencije

Čitaj još:   ISTORIČAR RIGA VATRU: „Milo je nadmašio najveće neprijatelje srpstva,USTAŠE i OVK...“
NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more