IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SARAJEVO: Drama, prijeti da će se ZAPALITI i da je puste iz izolacije… (foto)

Jedna žena je danas oko podne odlučila zaprijetiti da će skočiti s garaže u krugu Studentskog doma na Bjelavama ukoliko je ne puste iz izolatorija.

SARAJEVO: BiH, Crna Hronika, Zanimljivosti, vijesti, ponedeljak… 20. 04. 2020… 13: 01… SARAJEVO: Drama, prijeti da će se ZAPALITI i da je puste iz izolacije… (foto)

Prema informacijama koje su se pojavile u medijima, Profesionalnoj vatrogasnoj jedinici Kantona Sarajevo je prijevljeno da žena prijeti samospaljivanjem.

Na terenu su pripadnici Vatrogasne jedinice, kao i policije i Hitne pomoći.

Informacija je potvrđena za medije iz Profesionalne vatrogasne jedinice Kantona Sarajevo.

“Dobili smo dojavu da jedna osoba prijeti da će skočiti s izolatorija na Bjelavama. Uputili smo ekipu s tehničkim vozilom na intervenciju”, rekli su iz PVJ Kantona Sarajevo.

Pored vatrogasaca, na terenu su i policijske ekipe te Hitna pomoć.

Čitaj još:   AVDO AVDIĆ, DEMOLIRAO, POLITIKU ELMEDINA DINE KONAKOVIĆA: ŽELI BITI TITO „Bolje Busuladžić nego Kristina, bolje Gornja Maoča nego Povorka…“ (foto)

Prema prvim informacijama, žena je prvo pokušala zapaliti sobu u kojoj je smještena, a potom se popela na garažu i prijeti da će skočiti s nje.

“Aktivnosti u odnosu na prijavu da je jedna osoba prijetila samozapaljenjem u karantinu na Bjelavama još su u toku. Ta osoba još nije privedena”, kazao je Mirza Hadžiabdić iz Odjeljenja za odnose s javnošću Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo.

izvor agencije

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more