IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

TUČA KOMŠINICA USRED POLICIJSKOG SATA: Udarale se štapovima…

Dvije žene komšinice u Trgovištu posvađale su se a zatim i potukle usred policijskog sata. I jedna i druga su zaradile lake tjelesne povrede i krivične prijave.

Kako pišu “Novosti”, u subotu je Policijskoj stanici, prijavljen slučaj. Policiji se obratila jedna od učesnica sukoba, dalja istraga i saslušanje akterki i svjedoka učinile su da policija o svemu obavjesti Tužilaštvo u Vranju.

– Policija je o svemu obavještena nešto poslije 16 sati. Potukle su se dvije žene jedna stara 56 godina i duga 55 posvađale su se i sukobile na zajedničkoj parceli u blizini njihovih kuća. Svađa se desila zbog kokošaka – kažu u vranjskoj policiji.

Miodrag Stojanović PR vranjskog Tužilaštva potvrdio nam je da su se žene potukle štapovima i da su obje zadobile lake tjelesne povrede. Tužilaštvo je protiv njih podnijelo krivične prijave u redovnom postupku zbog krivičnog djela nanošenja lakih tjelesnih povreda.

izvor: agencija

Čitaj još:   RUSKI RATNI BRODOVI UŠLI U JADRANSKO MORE: Situacija napeta, "Da su ispalili raketu, bili bi istog trena potopljeni"... (foto, video)
Nasrnuo nožem na policiju, policajac ga upucao!!!

Nesvakidašnji incident u Hrvatskoj... Kako je objavila zagrebačka policija, danas oko Read more

DRAMA NA CETINJU: Privedena poznata pjevačica iz Srbije, JEDVA JE SMIRILI …

Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, privedena je danas nešto Read more

Eksplodirao parkirani AUDI, djevojku našli PORED VOZILA!!!

Nepoznata djevojka je povređena kada je u Zemunu, oko 2:30h Read more