IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Crna Gora nudi starijim Italijanima oporavak na jadranu… (foto)

Crna Gora će, kada mogućnosti dozvole, biti domaćin starijim građanima, posebno Lombardije, u našim ustanovama na primorju, kazao je crnogorski premijer…

BUDVA:Crna Gora, Putovanja, Zanimljivosti, vijesti, utorak… 21. 04. 2020… 10: 59… Crna Gora nudi starijim Italijanima oporavak na jadranu… (foto)

Crnogorski premijer Duško Marković kazao je da će Crna Gora, kada to mogućnosti dozvole, biti domaćin starijim građanima Italije u ustanovama na primorju,..

On je kazao da Crna Gora podržava Italiju i najranjivije kategorije u njihovom ličnom i socijalnom oporavku od koronavirusa.

“Drago mi je da je predsjednik Vlade Italije Đuzepe Konte prihvatio moju ponudu da Crna Gora, kada mogućnosti dozvole, bude domaćin starijim građanima, posebno Lombardije, u našim ustanovama na primorju”, kazao je Marković.

On je naveo da Crna Gora posebno cijeni to što joj je Italija ponudila pomoć za prevoz medicinske opreme i kada je bila najteže pogođena pandemijom.

Čitaj još:   Ekstremni navijači kojih se i policajci plaše: Ko su Junajted forsi... (foto, video)

“Vjerujem da i ovaj konkretni gest Crne Gore, kako je Konte istakao, potvrđuje posvećenost naše zemlje da u duhu solidarnosti i odgovornosti pruži podršku Italiji i evropskoj borbi protiv pandemije COVID19”, kazao je Marković...

izvor CdM.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

JADRAN, STIGLE NOVE OPASNE AJKULE: Migriraju iz toplijih mora, kao i VELIKA BIJELA

Ajkula je nedavno doplivala u plićak poznatog ljetovališta na španskoj Read more