IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NAGLI PAD TEMPERATURE I POVRATAK MINUSA… (foto)

Najviša dnevna od 8 do 13, na jugu do 16 stupnjeva C…

SARAJEVO: Regija, Putovanja, Zanimljivosti, vijesti, utorak… 21. 04. 2020… 11: 49… NAGLI PAD TEMPERATURE I POVRATAK MINUSA… (foto)

Danas se očekuje oblačno vrijeme. U jutarnjim satima slaba kiša se očekuje u centralnim i istočnim područjima i u Hercegovini.

Tokom dana, padavine se očekuju u većem djelu zemlje. Vjetar u Bosni umjeren do pojačan sjeveroistočnog smjera.

U Hercegovini umjerena do pojačana bura. Najviša dnevna od 8 do 13, na jugu do 16 stupnjeva.

Tokom dana, padavine se očekuju u većem dijelu zemlje. U Hercegovini umjerena do pojačana bura. Jutarnja temperatura od 4 do 10, a najviša dnevna do 16 stepeni Celzijusa.

utorak, 21.04.2020.
Biometeorološka prognoza je relativno nepovoljna. Tmurno vrijeme, uz povremene padavine, kod većine osoba će uzrokovati lošije raspoloženje. Moguće su i reakcije u vidu reumatskih bolova, dekoncentracije, nesanice. Osjet hladnoće biće izraženiji u jutarnjim satima, stoga je poželjno posvetiti nešto više pažnje odijevanju.

Čitaj još:   OTKRIVENI MOTIVI: Zašto je Adnan Alibašić zvani Beko, brutalno ubio Nihad Hamidović u restoranu "Divan"... (foto)

U srijedu pretežno oblačno vrijeme sa slabom kišom. Jutarnja temperatura od 3 do 8, a najviša dnevna do 16, stepeni Celzijusa.

U četvrtak pretežno oblačno uz postepeno razvedravanje tokom dana. Ponegdje u južnim i jugoistočnim područjima može pasti malo kiše. Jutarnja temperatura od -1 do 5, a najviša dnevna od 12 do 21 stepen Celzijusa.

U petak malo do umjereno oblačno i sunčano vrijeme. Jutarnja temperatura od 1 do 6, a najviša dnevna od 13 do 18 stepeni Celzijusa.

http://ibalkan.net

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more