IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Mensurov brat ulazi u ZADRUGU: SPREMAN JE, ali ima JEDAN USLOV! (foto)

”ZVALI SU ME DA UĐEM…”

BAR- BEOGRAD: Regija, Putovanja, Zanimljivosti, vijesti, srijeda… 22. 04. 2020… 22: 51…  Mensurov brat ulazi u ZADRUGU: SPREMAN JE, ali ima JEDAN USLOV! (foto)

Brat aktuelnog zadrugara Mensura Ajdarpašića je za naš portal otkrio kako ne podržava njegovu vezu sa Minom Vrbaški, kako su se Mina i on upoznali, ali i da u Baru niko ne priča o Vladimiru Tomoviću.

”ZBOG MINE JE OSTAO BEZ DINARA, A ONA SE SPRDA!” Prvo oglašavanje Mensurovog BRATA – pozvao PRODUKCIJU da ga uključe, HOĆE DA GA SKLONI OD NJE!

Tokom razgovora sa nama, Arbijan se izlanuo i otkrio da ga je produkcija Zadruge zvala da uđe u Zadrugu 3. Tada nije bio raspoložen za ulazak, ali poslije nekog vremena promjenio je mišljenje i za naš portal otkrio kakve ima uslove.

Čitaj još:   ŠOK: EDO PRIZNAO- LUD SAM ZA ZILHOM... (video)

– Ušao bih u Zadrugu, kada bi mi nedeljni honorar bio 3.000 eura, iskreno. Odmah bih ušao  sada, mada može i u Zadrugu 4. Oni su mi rekli da me čekaju za sledeću sezonu. U tom trenutku nisam bio baš za to. Kada bi zajedno ušli Mensur i ja, to bi super funkcionisalo – otkrio je Arbijan za naš portal.

izvor agencije

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more