IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Turska nacionalna avio- kompanija”Turkish Airlines” Iz Srbije vratio 94 turskih državljana pred ramazan… (foto)

“Turkish Airlines” organizovala je devetodnevnu akciju za sve turske državljane koji žele da se vrate u zemlju, ali nisu u mogućnosti to da urade zbog pandemije koronavirusa…

BEOGRAD- ISTANBUL: Regija, Putovanja, Zanimljivosti, vijesti, srijeda… 22. 04. 2020… 20: 51… Turska nacionalna avio-kompanija”Turkish Airlines” Iz Srbije vratio 94 turskih državljana pred ramazan… (foto)

Turski državljani, njih 94, danas su otišli iz Srbije u Tursku specijalnim letom avio-kompanije “Turkish Airlines”, organizovanim pred nastupajući mesec ramazan, javlja Anadolu Agency (AA).

Turska nacionalna avio-kompanija organizovala je devetodnevnu akciju za sve turske državljane koji žele da se vrate u zemlju, ali nisu u mogućnosti to da urade zbog pandemije koronavirusa.

Čitaj još:   BRAVO za Turkish Airlines: Povratna karta Sarajevo-Istanbul po cijeni od 119 eura ... (foto)

Jedan od putnika leta, koji sa beogradskog aerodroma “Nikola Tesla” ide u Ankaru, Muhammed Kayin izrazio je zadovoljstvo što se vraća u Tursku.

Sreću nije krio ni Cezmi Yilmaz, koji je za AA ukazao na značaj pomoći koju je Turska pružila u “ovim teškim trenucima”…

izvor agencije AA

SKROZ NOVO Turkish Airlines uvodi zabavni sistem u svoje avione…

Turska nacionalna avio kompanija Turkish Airlines je u srijedu predstavila Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more