IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Novi potres zatresao Zagreb: Uslijedila još dva “Dokad više, opet se vraća strah…” (foto)

“Dokad više??? Bilo je grozno! Opet se vraća strah koji si samo malo potio”…

ZAGREB: Hrvatska, Crna Hronika, Putovanja, Zanimljivosti, vijesti, četvrtak… 23. 04. 2020… 12: 41…  Novi potres zatresao Zagreb: Uslijedila još dva “Dokad više, opet se vraća strah…” (foto)

Potres jačine 3,2 pogodio je Zagreb, a odmah su uslijedila i dva slabija potresa…

Zagreb je pogodio novi potres. Oko 9:50 metropola se ponovno zatresla, mjesec i jedan dan nakon razornog  potresa. Potres jačine 3,2 pogodio je Zagreb,  a uslijedila su i dva manja potresa, prvi jačine 2,3, a treći jačine 1,2.

Hrvatska seizmološka služba javila je kako se prvi potres magnitude 3,2 po Richteru dogodio u 9:52, a drugi magnitude 2,3 u 9:59.  Epicentri su bili na području Markuševca na dubini od 2 kilometra. 

Euromediteranski seizmološki centar prethodno je javio kako je potres bio jačine 3,5 po Richteru, a osjetili su ga građani diljem Zagreba.

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 16. decembar 2018. godine

Zagrebački vatrogasci kažu da zasad nisu imali dojava ni intervencija.  Neke od njih potres je zatekao dok su krovovima u trenutku kad su sanirali štete od prošlog.

“Zaljuljalo mi se tlo pod nogama”, kaže naša čitateljica koja se u trenutku potresa nalazila na zagrebačkoj Ljubljanici. 

“Dokad više??? Bilo je grozno! Opet se vraća strah koji sam malo potisnula”, kaže naša čitateljica…

izvor Index.hr

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more