IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

“MAJKA TO NE RAĐA!”: Novak Đoković NEĆE da nosi zastavu Srbije na OI u Tokiju, zašto je donio tu odluku!(foto)

Otkrio je to predsjednik Olimpijskog komiteta Srbije, Božidar Maljković tokom vrlo zanimljivog intervjua…

BEOGRAD: Regija, Sport, Putovanja, Zanimljivosti, vijesti, ponedeljak…  27.04: 2020… 08. 18… “MAJKA TO NE RAĐA!”: Novak Đoković NEĆE da nosi zastavu Srbije na OI u Tokiju, zašto je donio tu odluku!(foto)

Novak Đoković je, bez sumnje, najbolji sportista sa Balkana, ali – na predstojećim Olimpijskim igrama u Tokiju neće nositi zastavu Srbije u svečanom defileu na otvaranju najveće svjetskovine sporta.

To je otkrio predsednik Olimpijskog komiteta Srbije, Božidar Maljković tokom vrlo zanimljivog intervjua za “Večernji list”.

Aktuelni prvi čovjek olimpizma u Srbiji, upitan je “Da li je Novak Đoković najveći sportista Srbije svih vremena?”, a potom je usledio odgovor koji će se pamtiti:

 Nikad niko neće biti kao on. To majka ne rađa. Osim što je neponovljiv sportista, on je i nevjerovatan čovjek, započeo je Maljković svoju priču.

Čitaj još:   U "Zadrugu" uletjela korona: Prestravljeni zadrugari, traže toplomjere i lijekove! (foto i video)

Nju je nastavio uz reči “Evo vam primera”:

– Ponudili smo mu da nosi našu zastavu na otvaranju Igara u Tokiju, na šta je on odgovorio: “Predsjedniče, hajde da nekoga drugog učinimo srećnim. Ja sam nosio zastavu u Londonu…

Pružimo priliku nekome drugom”. I zbog svega toga ja sam predložio da se beogradski Trg Terazije preimenuje u Trg Novaka Đokovića, no odmah su me napali jer, kao, to ne bi bilo u duhu pravnih propisa Republike Srbije jer se takva čast ne može dobiti za života. A terazije je turska riječ za vagu, istakao je Boža Maljković

Podsjetimo, zbog pandemije novog korona virusa, Olimpijske igre u Tokiju neće se održati ove, već 2021. godine.

izvor Večernji list. hr

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more