IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

TRAMP Poslao pet špijunskih letjelica iznad Sjeverne Koreje, traži se Kim… (foto)

Amerikanci su, poslali čak pet špijunskih letjelica kako bi pronašli živog ili mrtvog Kim Džong Una..

VAŠINGTON: Svijet, Putovanja, Zanimljivosti, vijesti, utorak… 28.02.2020… 14. 12.. TRAMP Poslao pet špijunskih letjelica iznad Sjeverne Koreje, traži se Kim… (foto)

Sjevernokorejski lider Kim Džong Un Un je tema broj jedan svjetskih medija. Već danima se spekuliše o njegovom zdravlju, a pojavila se i informacija da je preminuo. Ipak, sjevernokorejske vlasti su to demantovale, ali i dalje se Kim Džong Un nigde ne može vidjeti…

Zbog toga su, kako prenose pojedini svjetski mediji, SAD poslale čak pet špijunskih letjelica, koje češljaju Sjevernu Koreju uzduž i popreko, ne bi li ušle u trag nesetalom lideru.

Južnokorejske vlasti su potvrdile da su Amerikanci poslali letjelice u potrazi za Kimom, ali se Bijela kuća još nije zvanično oglasila.

Iz Seula su saopštili da su i oni poslali jednu letjelicu, ali nisu htjeli da kažu koji tip letjelice.

Podsjetimo, predsednik SAD Donald Tramp rekao je da zna u kakvom je zdravstvenom stanju lider Severne Koreje Kim Džong Un i dodao je da će svijet uskoro čuti detalje. Ipak, Tramp je odbio da kaže šta on to zna.

Tramp je u ponedeljak u Beloj kući na konferenciji rekao da ne može da kaže “tačno” zdravstveno stanje lidera Severne Koreje.

Čitaj još:   OVO SU TAJNE, Koje muškarci neće nikada nikome priznati...

– Ne mogu da govorim o tome sada. Samo mu želim sve najbolje – rekao je Tramp.

izvor agencije AP

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more