IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ŠANSE DA UMREM: Đorđe David o koroni koje NIKAD NIJE OTKRIO, šanse su mi bile 50/50 (foto i video)

Đorđe David otvorio dušu!!!

BEOGRAD: Regija, Putovanja, Zanimljivosti, vijesti, srijeda… 29.02.2020… 00: 16… ŠANSE DA UMREM: Đorđe David o koroni koje NIKAD NIJE OTKRIO, šanse su mi bile 50/50 (foto i video)

Đorđe David progovorio je o svom zdravstvenom stanju nakon što je dobio koronavirus.

Muzičar je detaljno opisao šta mu se dešavalo dok je imao koronu.

– Samo ću da kažem da sam 20. marta ukapirao da nemam čulo mirisa, ni ukusa. Pojavilo se zujanje u ušima. Suze i sluz iz nosa i očiju, temperatura koja ide na gore. Počeo sam da zanosim, ali se i dalje držim kao strašan baja. Posle sam utrnuo iznutra, celo telo, a spolje od dlake na glavi do stopala kao da me neko najžešće štipa. Temperatura ide na 39, ječiš… Imaš utisak da su te napali demoni – rekao je Đorđe, pa dodao:

24. sam imao prekid filma, budim se sa osećajem da sam dremao 45 minuta, a ono 12 popodne. Merim temperaturu i jasno mi je da sam u debaklu i da ne mogu više sebe da lažem da je to to. Kašljao sam kao te neko nožem cepa od adamove jabučice do donjeg dela stomaka, to je maltretiranje. Zadržali su me, nisu mi dali da uzmem stvari. Imam rupe u pamćenju jer je to polusvesno stanje. Pio sam dve pilule, crvene i bele. Šanse su bile 50/50, postojala je šansa da umrem – priča roker.

Čitaj još:   PREMINUO Bivši generalni sekretar UN Kofi Anan

Đorđe je onima kojima su ga “pljuvali” poručio samo jedno.

– Samo da kažem onima koji su mi poželjeli da crknem, rekli mi da sam prodana duša, da sam dobio pare. Druga varijanta je da sam bio na gajbi, a sve je jako lako provjerljivo. Ako ih bude više, uvijek idem naoružan – rekao je on u “Ami Dži šou”...

izvor agencije

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more