IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ISPLIVAO SNIMAK IZ DRONA LUKSUZNOG SALAŠA Nataše Bekvalac! (foto i video)

Pošto je uvedeno vanredno stanje zbog pandemije koronavirusa otišla je na svoj salaš nadomak…

NOVI SAD: Regija, Putovanja, Zanimljivosti, vijesti, četvrtak… 30.04.2020… 12: 46… ISPLIVAO SNIMAK IZ DRONA LUKSUZNOG SALAŠA Nataše Bekvalac! (foto i video)

SAMA Nataša Bekvalac otkako je nedavno uvedeno vanredno stanje i zbog pandemije koronavirusa sa djecom je otišla na svoj salaš nadomak Novog Sada.

PRELIJEPA Pjevačica je odlučila da ovo teško vrijeme posveti sebi i djevojčicama i sa njima provodi kvalitetno vrijeme, pogotovo sa malom Katjom, koja počinje da otkriva svoj svijet.

Sa njima je sve vrijeme uživao kućni ljubimac, a Paparaco lov ih je uhvatio kako uživaju, a Nataša je bila u potpuno opuštenom izdanju, u kakvom je rijetko možemo vidjeti – u običnoj crnoj majici i trenerci, u papučama, sa skupljenom kosom na glavi.

Čitaj još:   PEĆANIN POSRAMIO KRIVOKAPIĆA: “On dobro zna da se u kući obješenog ne govori o užetu, SARAJEVO JE PLATILO OGROMNU CIJENU…”

Luksuzni salaš, u koji je Bekvalčeva, kako se šuška uložila stotine hiljada eura, ograđen je zelenom ogradom, nema komšija u blizini, pa joj je tako obezbueđena i potpuna privatnost.

U luksuznoj kući ima kuhinju, ogroman dnevni boravak, dva kupatila i više spavaćih soba, čak dva prostrana balkona, a osim glavnog, ima i više pomoćnih objekata na placu.

Posebnu draž daje pažljivo uređeni vrt, a pravo mjesto jeste svakako se i prostrani bazen.

izvor Republika.rs

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more