IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

LUDILO OD VREMENA: Danas se spremite, nema čega neće biti… (foto)

Do nedelje najviša temperatura oko prosječnih vrijednosti, a zatim ispod prosjeka za prvi dio maja…

SARAJEVO: Regija, Putovanja, Zanimljivosti, vijesti, četvrtak… 30.04.2020… 14: 46… LUDILO OD VREMENA: Danas se spremite, nema čega neće biti… 

Vrijeme će danas biti promjenljivo oblačno i toplije, mjestimično sa kišom, grmljavinom i pljuskovima, dok će se u pojedinim djelovima regiona na Balkanu zadržati uglavnom suho vrijeme.

Jutarnja temperatura od 8 do 14 stepeni, najviša dnevna od 20 do 24 stepena. Vjetar će biti slab i umjeren zapadni i sjeverozapadni, saopštili su Hidrometerološki zavodI U CIJELOM REGIONU.

petak, 01.05.2020.
Nestabilno vrijeme pretežno će uticati na lošije raspoloženje većine populacije, a kod hroničnih bolesnika uzrokovati nešto izraženije tegobe. Usljed svježije noći i mirnijeg sna, opšta slika neće biti mnogo lošija u odnosu na protekle dane. Poželjno je ne pretjerivati sa aktivnostima i slojevito se odjenuti.

Čitaj još:   DODIK DOBIO ULTIMATUM: Da prizna Christiana Schmidta, ukoliko odbije bit će izolovan? (foto)

U Sarajevu kao i u Beogrdu će biti oblačno i toplo, uz mogućnost kratkotrajnog pljuska.

Predviđa se da će biti pojava vjetra uz slab i umjeren zapadni i sjeverozapadni pravac. Dnevna temperatura oko 13 stepeni, najviša dnevna 22 stepena C.

U narednih sedam dana očekuje se promjenljivo oblačno i nestabilno vrijeme, mjestimično sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom.

Do nedelje najviša temperatura oko prosječnih vrijednosti, a zatim ispod prosjeka za prvu dekadu mjeseca maja 2020 godine.

http://iBalkan.net

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more