IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NOVI PAZAR: Tuga do neba, umrla medicinska sestra, pozitivna na Covid 19… (foto)

Po nezvaničnim saznajima, korona virusom zaražena su još tri radnika ove zdravstvene ustanove i to jedna medicinska sestra i dvije servirke sa istog odjeljenja na kojem je radila preminula žena…

NOVI PAZAR: Sandžak, Crna Hronika, Putovanja, Zanimljivosti, vijesti, četvrtak… 30.04.2020… 09: 46… NOVI PAZAR: Tuga do neba, umrla medicinska sestra, pozitivna na Covid 19… (foto)

Medicinska sestra iz novopazarske Opšte bolnice, koja je preminula u utorak, bila je pozitivna na korona virus, a prema nezvaničnim informacijama radija STO PLUS zaraženo je još nekoliko zaposlenih u toj zdravstvenoj ustanovi.

Prema nepotvrđenim informacijama radija Sto plus, ona je imala i druga oboljenja, a prisustvo korona virusa potvrđeno je i kod još jednog člana njene porodice, koji također radi u Opštoj bolnici.

Čitaj još:   TUGA DO NEBA: NA AHIRET PRESELILA MELIHA Lisak SA BEBOM: Bila je u sedmom mjesecu trudnoće...

Kako ovaj radio nezvanično saznaje, korona virusom zaražena su još tri radnika ove zdravstvene ustanove i to jedna medicinska sestra i dvije servirke sa istog odjeljenja na kojem je radila preminula žena.

Zavod za javno zdravlje, iako je to bila svakodnevna praksa, danas nije proslijedio saopćenje za javnost sa podacima o broju testiranih i novooboljelih u Novom Pazaru.

Izvor: Radiostoplus.com

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more