IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

HAZBO Mujović podnio ostavku na funkciju predsjednika opštine Sjenica … (foto)

HAZBO Mujović je 30. maja 2016. godine po drugi put, kao kandidat SDA Sandžaka, izabran za predsjednika Opštine Sjenica…

SJENICA: Sandžak, Putovanje, Ekonomija, Recepti, Zanimljivosti, vijesti, subota… 02.05.2020… 21: 26… HAZBO Mujović podnio ostavku na funkciju predsjednika opštine Sjenica … (foto)

Predsjednik Opštine Sjenica Hazbo Mujović podnio je ostavku na tu funkciju i mandat vratio Stranci demokratske akcije (SDA) Sandžaka, prenosi portal SNews.

“Duboko, poštujući moralna načela SDA Sandžaka, stajući u njihovu zaštitu, podnosim ostavku na mjestu Opštine Sjenica i svoj mandat vraćam Stranci demokratske akcije Sandžaka…

Ističem da su svi kompromitujući snimci koji su se pojavili na nekim medijima i društvenim mrežama proizvod montaža i imaju za cilju urušavanje moje ličnosti i Stranke demokratske akcije Sandžaka”, rekao je Mujović u izjavi za SNews.

U izjavi za portal blizak SDA, Mujović je naveo da je godinama bio izložen linču i kampanji od strane pojedinih medija i na društvenim mrežama, a usljed sprege raznih kriminalnih, političkih i drugih organizacija koje pokušavaju da mu, kako je naglasio, “uruše lični, politički, profesionalni i svaki drugi ugled i kredibilitet”.

Čitaj još:   O SVOM TROŠKU: Hazbo Mujović na detektoru laži u Beogradu! (foto i video)

Mujović je 30. maja 2016. godine po drugi put, kao kandidat SDA Sandžaka, izabran za predsjednika Opštine Sjenica.

Izvor: SNews

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

Sandžaklije listom odlaze iz rodnog kraja

Nema dana, a da iz Novog Pazara, Sjenice, Tutina i Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more