IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

UHAPŠENA PJEVAČICA: Zbog VELIKE KOLIČINE ORUŽJA za likvidaciju POZNATOG KRIMINALNOG KLANA…

Pjevačica Radojka Rada Kecman (26) uhapšena je u oktobru prošle godine zbog sumnje da je sa Šveđaninom Svetozarom Ž. (60) u svom stanu u Novom Sadu i njegovom u Bajmoku krila veliku količinu oružja i municije za jedan ozloglašeni kriminalni klan.

Do trenutka hapšenja Radojke Rade Kecman (26) na njenim profilima na društvenim mrežama bile su samo fotografije i video zapisi izlazaka… Nikol nije mogao ni da pomisli da atraktivna pjevačica ima neke veze sa kriminalom, pa je vijest o njenom hapšenju odjeknula kao bomba Srbijom.

Rada Kecman je nastupala po klubovima i kafanama i često je bila u društvu poznatih – pjevača, estradnih zvijezda, starleta… Međutim, pretpostavlja se da je takav život bio samo “maska” za kriminalne radnje kojima se zapravo bavila.

Sumnja se da je oružje koje se nalazilo kod nje u stanu trebalo da bude korišćeno za likvidaciju, tačnije proslijeđeno jednom od dva zaraćena klana iz Crna Gore, a kako su mediji prenosili u pitanju je najverovantije škaljarski klan.   

– Jedna od zaplenjenih pušaka bila je premazana belim lakom, kojim kriminalci mažu oružje kako bi ono, posle zločina, bilo lakše zapaljeno. Lak pomaže da oružje brže izgori, a najčešće se maže tokom pripreme za ubistvo. Zbog toga istražitelji veruju da je akcija planiranja ubistva bila pri kraju, ali za sada nije poznato ko je mogao da bude meta – rekao je tada izvor “Kurira”.Istraga treba da utvrdi da li je pjevačica oružje čuvala za nekoga ili je i sama pripadala nekoj kriminalnoj grupi.

– S obzirom na to da peva u raznim kafanama i klubovima, gde sreće ljude iz kriminalnog miljea, sumnja se da je tako upoznala opasnog kriminalca. Ipak, istraga je u toku, tako da je rano govoriti koja je tačno bila njena uloga – kaže sagovornik i dodaje da je predmet preuzelo Više javno tužilaštvo u Subotici. 

Čitaj još:   BRAVO ZA HEROJE- Spasioci GSS FBiH izvukli majku i kćerku ispod ruševina u Hatayu, locirao ih pas Atos... (foto, video)

Inače, policija je pretresom stana u Novom Sadu koji je Rada koristila, pronašla dvije automatske puške, a pretresom stana u Bajmoku koji je koristio njen prijatelj Svetozar Ž. , pronađeno je 11 automatskih pušaka, 11 gasnih pištolja prepravljenih u vatreno oružje sa deset prigušivača i veću količinu municije različitog kalibra. Policija je tada zaplenila i nekoliko mobilnih telefona i jedan lap top.

Njihov slučaj je prošle godine iz Višeg tužilaštva u Novom Sadu, prebačen u Više Javno tužilaštvo u Subotici, gde je ono donelo naredbu o sprovođenju istrage. Njima je tada određen pritvor, nakon saslušanja, na period od 30 dana.

izvor: blic.rs

Nasrnuo nožem na policiju, policajac ga upucao!!!

Nesvakidašnji incident u Hrvatskoj... Kako je objavila zagrebačka policija, danas oko Read more

DRAMA NA CETINJU: Privedena poznata pjevačica iz Srbije, JEDVA JE SMIRILI …

Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, privedena je danas nešto Read more

Eksplodirao parkirani AUDI, djevojku našli PORED VOZILA!!!

Nepoznata djevojka je povređena kada je u Zemunu, oko 2:30h Read more