IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SKANDAL: UHAPŠENA SORAJA RAZLOG ŠOKIRAO…

Starleta Sara (Soraja) Vučelić-Masoni (34) uhapšena je na Žabljaku zbog sumnje da je počinila krivično djelo nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijane opasne zarazne bolesti.

Prema saznanjima Vijesti, sa crnogorskom starletom uhapšena je i Podgoričanka M.M. (33).

“Postupajući po operativnim informacijama policija je izvršila kontrolu jedne vikendice u naselju Borje u kojoj su zatečene dvije ženske osobe, S.M. i M.M. a koje nijesu posjedovale potvrde o izuzetku od zabrane međugradskog saobraćaja. Osim kršenja mjere zabrane međugradskog saobraćaja one su prekršile i zabranu okupljanja u objektima stanovanja licima koja nijesu članovi zajedničkog porodičnog domaćinstva. S.M. i M.M. su lišene slobode i uz krivičnu prijavu sprovedene državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilšatvu u Pljevljima”, rečeno je iz Uprave policije.

Zabranjen joj ulazak u Srbiju

Ime kontroverzne starlete, osim u rijaliti programima, našlo se u evidenciji crnogorske i srpske policije, pa joj je tako u ljeto 2018. godine zabranjen ulazak u Srbiju u skladu sa Zakonom o strancima na osnovu kog se ulazak u zemlju može zabraniti stranim državljanima u cilju zaštite javnog poretka ili bezbjednosti Srbije i njenih građana. Uprkos tome što su imena u ovom spisku tajna, on je proširen i sada se na njemu nalaze i druge starlete koje smo imali prilike na vidimo u rijaliti programima.

Čitaj još:   BERLIN- "DEUTSCHE WELLE": Evo ko su Putinovi saveznici i zašto ga podržavaju? (foto, video)

Zbog čega je tačno zabranjen ulazak nije obnarodovano, ali se sumnja da je riječ o sumnjivim vezama koje su atraktivne djevojke poput Soraje Vučelić imale sa kriminalnim miljeom.

izvor: agencije

Nasrnuo nožem na policiju, policajac ga upucao!!!

Nesvakidašnji incident u Hrvatskoj... Kako je objavila zagrebačka policija, danas oko Read more

DRAMA NA CETINJU: Privedena poznata pjevačica iz Srbije, JEDVA JE SMIRILI …

Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, privedena je danas nešto Read more

DOLAZI ZAHLAĐENJE, PADAĆE ŠIROM REGIONA…

ZA  VIKEND u Bosni umjereno do pretežno oblačno vrijeme, a Read more