IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Nenad Čanak: Pohvalio se prijateljstvom s Đinđićem, čim je to objavio počeli su da ga razapinju…(foto)

Tviteraši ga nisu štedjeli postavili slike sa kriminalcima…

NOVI SAD: Regija, Zanimljivosti, vijesti, srijeda… 06.05.2020… 18: 56… Nenada Čanka RAZAPINJU: Pohvalio se prijateljstvom s Đinđićem, čim je to objavio počeli su da mu kopaju slike sa… (foto)

TOG 12. marta prije 17 godina ubijen je premijer Srbije i lider Demokratske stranke (DS) Zoran Đinđić.

Đinđić je likvidriran u dvorištu zgrade Vlade Srbije, a za njegovo ubistvo na 40 godina zatvora osuđen je oficir Jedinice za specijalne operacije (JSO) Resora državne bezbednosti Zvezdan Jovanović. Na istu kaznu za organizovanje ubistva osuđen je i komandant JSO Milorad Ulemek.

Politička pozadina ubistva Đinđića nikada nije otkrivena. Povodom događaja, oglasio se i lider LSV Nenad Čanak…

– Prije sedamnaest godina ubijen je Zoran Đinđić. Bili smo prijatelji i saborci. Sedamnaest godina kasnije, politički nalodavci njegovog ubistva i dalje su nedostupni pravdi. Dok se ne otkriju i ne izvedu pred lice pravde, to će biti večita prepreka evropskom putu Srbije, napisao je Čanak na svom Tviteru.

Čitaj još:   HAOS U BRITANIJI: SATIMA BLOKIRAN GRAD, IMA MRTVIH... (foto, video)

Odmah nakon objave, uslijedili su komentari, a bilo je i onih koji tvrde da je Čanak dio kriminalnog miljea, pa tako ne bi trebao da se poziva na prijateljstvo sa Zoranom Đinđićem.

Погледај слику на Твитеру
Погледај слику на Твитеру

Од таквих сабораца, човек само може и да се нада да ће бити убијен. Ово је Твитер. Промашио си адресу. Мораш код Марића са новим саборцима да дробиш о Зорану. Какав год да је био, такав лицемер као што си ти, просто је не могуће бити. “Палестинску” мараму си скинуио…

izvor ekspreso

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more