IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Potresne fotografije sa mjesta nesreće u blizini Benkovca: Srušio se vojni avion, IMA POGINULIH… (foto)

Dvije osobe su poginule u padu vojnog aviona kod Zadra. nesreća se dogodila tokom trenažnog leta…

ZADAR: Hrvatska, Crma Hronika, Putovanje, Zanimljivosti, vijesti, četvrtak… 07.05.2020… 20: 56… Potresne fotografije sa mjesta nesreće u blizini Benkovca: Srušio se vojni avion, IMA POGINULIH … (foto)

U padu školskog aviona poginula dva pripadnika HRZ-a, mještani Biljana u šoku: “Plamen se digao i veliki crni dim. Za čas je izgorjelo”

“Prema najnovijim informacijama, u padu vojnog školskog aviona ZLIN oznake 403 poginula su dva pripadnika Hrvatskog ratnog zrakoplovstva.

Konferencija za medije na kojoj će se izvijestiti o više informacija održat će se u 93. krilu Hrvatskog ratnog zrakoplovstva u vojarni „Pukovnik Mirko Vukušić“ u Zemuniku danas, u četvrtak, 7. svibnja 2020. u 19:45 sati”, javili su u MORH-u. 

Sportski avion srušio se u četvrtak poslijepodne u mjestu Biljane Donje. Kako neslužbeno doznajemo poginuli su kadet 3. godine i intstruktor natporučnik.

“U Operativnom dežurstvu policije Policijske uprave u 16:02 sati zaprimljena je dojava da je u mjestu Biljane Donje pao avion. Odmah po dojavi na mjesto događaja upućeni su policijski službenici, a o ovom događaju su obavještene i sve druge službe, hitna služba, vatrogasci i sve druge nadležne službe.

Nakon dolaska na mjesto događaja o svim poduzetim mjerama i radnjama ćemo blagovremeno obavijestiti javnost”, rekli su nam u zadarskoj policiji.

Čitaj još:   Ovo je šok za sve: Radnici groblja otkrili, da DŽEJ IMA VANBRAČNOG SINA! (foto i video)

Kako doznajemo, u avionbu su bili kadet treće godine i instruktor letenja. Moramo spomenuti kako je ovo za Hrvatsku vojsku druga tragedija ove godine. Podsjetimo, kod Zablaća se srušio helikopter Kiowa i život su izgubila dva pilota, a istraga oko te nesreće još uvijek traje“, izvijestila je Sanja Jurišić.

MORH je nešto ranije izvijestio da je pao vojni školski avion u kojem su bila dva pripadnika Hrvatskog ratnog zrakoplovstva te da je bila je riječ o redovnom obučnom letu. 

“Potpredsjednik Vlade i ministar obrane Damir Krstičević i načelnik Glavnog stožera Oružanih snaga admiral Robert Hranj uputili su se prema 93. zrakoplovnom krilu u Zemuniku”, rekli su u MORH-u.

izvor Slobodna Dalmacija.hr

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more