IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

TEŠKA NESREĆA: Auto sletio s puta, vozač smrtno stradao ima povređenih… (foto)

Kako se saznaje, tragedija se dogodila kada je automobil marke “škoda” koji je vozio nastradali sletIo s puta…

ZVORNIK: BiH, Crna Hronika, Putovanje, Zanimljivosti, vijesti, petak… 08.05.2020… 15: 26… TEŠKA NESREĆA: Auto sletio s puta, vozač smrtno stradao ima povređenih… (foto)

U teškoj saobraćajnoj nesreći u Milićima poginuo je muškarac iz istog mjesta čiji su inicijali R.P. dok su lica čiji su inicijali V.R. i B.E. povrijeđena i nakon ukazane ljekarske pomoći u Domu zdravlja u Milićima prevezena na liječenje u Opštu bolnicu Zvornik.

Portparol Policijske uprave Zvornik Miljan Bobar rekao je Srni da se saobraćajna nesreća dogodila sinoć u 21.20 sati na magistralnom putu Zvornik-Vlasenica u Ulici Miloša Obilića, kada je vozilo marke “škoda”, kojim je upravljao R.P., sjetjelo sa kolovoza.

Prema njegoviom riječima, sva tri lica dovezena su u Dom zdravlja u Milićima gdje je konstatovano da je R.P. smrtno stradao.

Čitaj još:   Sindikat prosvjete CG: Gospodine MILOJKO Spajiću, branićemo Granski kolektivni ugovor svim raspoloživim sredstvima- "Kakav je ovo odnos Vlade prema prosvjetnim radnicima?"... (foto)

Uviđaj na mjestu saobraćajne nesreće izvršili su dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Istočno Sarajevo i pripadnici Policijske stanice Milići.

Rad na dokumentovanju saobraćajne nesreće je u toku.

izvor agencije

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

MINISTAR OJAČAO U GUČI: Na otvaranju sabora, rekao ono u šta ni sam ne vjeruje, “U Prizrenu će se opet…”

„Srbija je u pregovorima oko Kosova spremna na kompromis, ali Read more

Čitaj još:   Apel roditelja uhapšenih Dinamovih navijača u Atini: 'Spasite našu djecu, pomozite im, Grci su ih unaprijed osudili' (foto, video)