IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

“VUKLI ZA NOS CIO SVIJET”: Objelodanjen snimak i velika prevara, šta krije “nestanak” Kima (foto i video)

Nagađanja su se pojačala ove nedelje poslije Kimovih slika kada se pojavio na presjecanju vrpce nove fabrike đubriva u Pjongjangu…

PJONGJANG: Svijet, Crma Hronika, Putovanje, Zanimljivosti, vijesti, petak… 07.05.2020… 00: 06…  “VUKLI ZA NOS CIO SVIJET”: Objelodanjen snimak i velika prevara, šta krije “nestanak” Kima (foto i video)

Sjevernokorejski lider Kim Džong Un jednom snimljen je kako razgovara sa dva identično obučena čovjeka- zbog čega eskaliraju zavjere o tome da je na otvaranje fabrike poslao dublera.

Snimci iz jula 2017. godine koje je otkrio britanski “San” pokazuju vođu Sjeverne Koreje kako pokazuje novu raketu i razgovara sa “dublerima”.

Čini se da su iste visine i veličine, sa identično ošišanom kosom, obrijanom na zadnjem i bočnom dijelu, a nose odjela koja se savršeno uklapaju s onim koji nosi njihov vođa, navodi “San”.

Čitaj još:   NOVE POTJERNICE: U bijegu vlasnik nargila bara " pao" s 21 kilom spida optužen za dilanje droge ...

Ovo sve podgreva glasine da je Kim (36) nedavno koristio dublera kako bi “spriječio pokušaje atentata”, za koji “International Business Times” kaže da je dobro poznata činjenica.

Nagađanja su se pojačala ove nedelje poslije Kimovih slika kada se pojavio na presjecanju vrpce nove fabrike đubriva u Pjongjangu…

izvor agencije AFP

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more