IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

OGLASIO SE Poslanik i član Predsedništva SNS: Nisam organizator ali podstrekač bakljade jesam… (foto)

Primedbu Đorđa Vukadinovića što vlast tvrdi da Vučić ne stoji iza bakljade i  Vladimira Đukanovića, a istovremeno navodi da je Đilas naredio Bošku Obradoviću blokadu ulaza u parlament…

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika, Putovanje, Zanimljivosti, vijest, nedelja… 10.05.2020… 13: 56… OGLASIO SE Poslanik i član Predsedništva SNS: Nisam organizator ali podstrekač bakljade jesam… (foto)

„Što se tiče famoznih baklji nažalost nisam organizator, mada bih voleo da jesam, a jesam podstrekač, rekao je Vladimir Đukanović, poslanik i član Predsedništva SNS, odgovarajući na primedbu Đorđa Vukadinovića što vlast tvrdi da Vučić ne stoji iza bakljade i  Vladimira Đukanovića, a istovremeno navodi da je Đilas naredio Bošku Obradoviću blokadu ulaza u parlament.

Komentarišući primedbe opozicije da nije vrijeme za izbore u uslovima kada pandemija još vlada, poslanik SNS rekao je da to znači da  izbori onda nikada neće  biti održani, jer pandemija može da vlada dovijeka.

Čitaj još:   POKRENUTA ISTRAGA PROTIV STRELJANE! Provjera u klubu u kom su vježbali dječak ubica sa Vračara i njegov otac... (foto, video)

„Valjda bi slaba izlasznost trebalo da bude podstrek i argument za opoziciju“, reako je Đukanović i dodao da opozicija nezna da dođe do birača, jer nema šta da ponudi.

„Bez obzira šta ja mislio o Srđanu Nogu, on je nešto ponudio i ljudi su se za to uhvatili“, ocijenio je Đukanović i dodao da za razliku od njega SzS  uglavnom voli da glumi žrtvu bez ideje i zato odbijaju učešće na televizijama. On je krituikovao i Rem koji mu je skinuo emisiju ...

izvor danas.rs

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more