IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PRIČE O MALIM I VELIKIM HEROJIMA: Našao majku poslije 45 godina rekla mu je kad su se prvi put čuli otapa i najhladnija srca… (foto)

Oduvijek su ga nagovarali da potraži svoju biološku majku, ali on nije bio zainteresiran sve dok nije doživio srčani udar…

JJPLAHOMA: Svijet, Crna Hronika, Putovanja, Zanimljivosti, vijest, ponedeljak… 11.05.2020… 09: 35…  PRIČE O MALIM I VELIKIM HEROJIMA: Našao majku poslije 45 godina rekla mu je kad su se prvi put čuli otapa i najhladnija srca… (foto)

Ne, nije sve tako crno. Na Net.hr-u ćemo vam redovito donositi pozitivne vijesti iz Hrvatske i svijeta. Priče o malim i velikim herojima, solidarnosti, pomoći, ljubavi i prijateljstvu.

Roditelji koji su posvojili Brucea Hollywooda oduvijek su ga nagovarali da potraži svoju biološku majku u Japanu, ali on nije bio zainteresiran sve dok nije doživio srčani udar, kada je ležao u vozilu hitne pomoći i shvatio da žali što je nikada nije kontaktirao.

Nakon što se oporavio počeo je potragu za ženom koja ga je dala na posvajanje američkom paru 1960. godine. Naime, Hollywooda je posvojio američki par stacioniran u Japanu koji mu je mogao ponuditi kvalitetan život.

U potrazi mu nisu mogle pomoći američka i japanska ambasada, kao ni privatni istražitelj.

Onda je Bruce, bivši pukovnik ratnog zrakoplovstva, jednog dana sjeo do drugog vojnika u kafiću na aerodromu. Spomenuo je neuspješnu potragu za biološkom majkom, a drugi muškarac mu je ponudio svoju pomoć.

Čitaj još:   DRAGAN BURSAĆ: ''DIREKTORICA ŠKOLE U PLJEVLJIMA BOJANA OBOŽAVA DA KRMETINOM KLJUKA BOŠNJAKE, čisto onako IZ ČETNIČKOG PASJALUKA”

Hollywood mu je dao sve informacije koje je prikupio, a deset dana kasnije dobio je poziv od japanske ambasade.

Glasnogovornik mu je rekao da su mu pronašli majku i da će ga nazvati za 10 minuta, ali da ne zna engleski. Ipak, to Brucea nije pokolebalo, već se bacio u potragu za prevoditeljem, a ubrzo nakon toga prvi put u 45 godina razgovarao je sa svojom majkom Nobue Ouchi koja nije mogla prestati plakati od sreće.

U razgovoru je otkrila da mu je upravo ona nadjenula ime Bruce, a zatekla ga je njena bezuvjetna ljubav iako su razdvojeni gotovo pet desetljeća. Počeli su posjećivati jedno drugo u SAD-u i Japanu, a tijekom godina postali su jako bliski. Brucea ga je dirnula činjenica što je Nobue svoj restoran nazvala po njemu.

Presretna majka svom je sinu dala i papir s informacijama o biološkom ocu pa je Bruce upoznao ‘novog’ starijeg brata koji se oduševio njegovim pozivom.

Unatoč brojnim prekrasnim trenucima, vojnik priznaje da mu je najdraži onaj kada mu je majka tijekom prvog poziva otkrila da je znala da će se jednog dana vratiti i da se nikad nije udala jer je “u njenom srcu bilo mjesta samo za jednog čovjeka” – Brucea.

,

izvor portal.net.hr

Čitaj još:   TRAGIČNO- EVO KO JE PUTNICA KOJOJ JE POZLILO U AVIONU PA JE NAGLO SLETIO U BEOGRAD: Sjedela pored supruga i požalila se da joj je loše i umrla... (foto)
NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more